Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Petra Terpinc

Vseh ključnih besed je 98, ki se skupaj pojavijo 166 krat.
27 ključnih besed (27.55 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 95 krat (57.23 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
16x16.84%fenolne spojine
8x8.42%antioksidanti
7x7.37%antioksidativni potencial
6x6.32%kaljenje
4x4.21%Folin-Ciocalteu, fermentacija
3x3.16%pira, analizne metode, industrijska konoplja, rž, prehranska vlaknina, flavonoidi, antioksidativna učinkovitost, Cannabis sativa L.
2x2.11%Secale cereale L., osvetljevanje, fitinska kislina, LED, psevdožita, DPPH•, DPPH, Triticum aestivum, obogaten kruh, pšenica, ABTS, svetloba, semena
1xkalčki, hranilna vrednost, kaljena zrna, kaljena pirina zrna, toplotna obdelava, Camelina sativa L., kaljena pšenična zrna, Triticum spelta, navadni riček, kaljenje konoplje, semena industrijske konoplje, ržen slad, slad, etanol, priprava sladu, bioaktivne snovi, kaljenje rži, kemijska sestava, Secale cereale, metanol, metoda DPPH•, ABTS metoda, DPPH metoda, Folin Ciocalteu metoda, mlečnokislinske bakterije, β-karoten, rženi slad, Triticum aestivum subsp. spelta, tema, kvasovke, biološka dostopnost, abiotski stres, encimska obdelava, antioksidativna aktivnost, znotrajcelična oksidacija, in vitro gastrointestinalna prebava, amarant, kvinoja, ajda, vezane in ekstraktibilne fenolne spojine, pH, slajenje, ječmenov slad, fenolne kisline, kongresna sladica, encimska aktivnost, prosti aminokislinski dušik, viskoznost, ekstrakt, namakanje, sušenje, ekstrakt v osnovni sladici, temperatura, kakovost piva, pivo, določanje stopnje alkohola, določanje pravega ekstrakta, kinetika fermentacije, določanje prostega aminokislinskega dušika, določanje grenčice, beta-kisline, alfa-kisline, žita, fenoli, kuhanje, funkcionalna živila, bioaktivne komponente, Humulus lupulus L., hmelj, vitamini, kislo testo