Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Barbka Jeršek

Vseh ključnih besed je 147, ki se skupaj pojavijo 219 krat.
45 ključnih besed (30.61 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 117 krat (53.42 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
7x5.98%minimalna inhibitorna koncentracija
6x5.13%Escherichia coli, plesni
5x4.27%Staphylococcus aureus
4x3.42%Listeria monocytogenes, protimikrobno delovanje, biofilm
3x2.56%kvasovke, eterična olja, Listeria innocua, adhezija bakterij, razkužila
2x1.71%živilska mikrobiologija, med, Malus domestica, jabolka, Pseudomonas aeruginosa, protiadhezivna učinkovitost, eterično olje, hidrolat, zobna površina, bakterijska adhezija, Salmonella enterica, protibakterijsko delovanje, zelena solata, protimikrobne snovi, hidrolati, Bacillus cereus, razredčevanje v mikrotitrski ploščici, kvartarne amonijeve spojine, protiadhezivna aktivnost, didecildimetilamonijev klorid, DDAC, protibakterijska učinkovitost, Streptococcus cristatus, Staphylococcus epidermidis, kvar, ekstrakti, higiena rok, bakterije, razkuževanje, mikroalge, aflatoksin B1, embalažni materiali, mikotoksini
1xpapirnate brisačke, mikroorganizmi, Ocimum basilicum, Artemisia annua, Origanum vulgare, adhezija, sušilnik za roke, kostanjev med, umivanje rok, suhe salame, izotopi, izotopska sestava ogljika, sir, mlečni izdelki, mleko, izotopska sestava dušika, izotopska sestava kisika, Laurus nobilis, Lavandula hybrida, lovor, naravno prisotne bakterije, rast plesni, zdravilne rastline, Matricaria recutita, amalgam, kompozit, ustni streptokoki, bakterije ustne votline, metilglioksal, patogene bakterije, mikrobiota, kontaminacija površin, izpiranje, inokulacija, kemijske analize, Lactuca sativa L., razvoj odpornost, prilagoditev bakterij, vodikov peroksid, protiglivno delovanje, Salvia officinalis, Lactiplantibacillus plantarum, Rosmarinus officinalis, Candida albicans, Penicillium griseofulvum, benzalkonijev klorid, Aspergillus flavus, minimalna baktericidna koncentracija, začimbne rastline, Helichrysum italicum, etilen vinil alkohol, varnost živil, biofilm plesni, cimet, površine, SimPlate, adhezija plesni, rastlinski ekstrakti, Penicillium expansum, protibakterijska aktivnost, pirini kalčki, ajdovi kalčki, gojišča, kvantifikacija, protiadhezivno delovanje, ekstrakt jabolčnih lupin, Arthrospira platensis, protibakterijske lastnosti, zobne površine, obsevanje jabolk, vsebnost flavonoidov, mikrobiološke preiskave, adhezija na jabolku, antioksidativni potencial, MIC, fotodinamična inaktivacija, LED-svetloba, higiena živil, živila, dobra higienska praksa, kontaminacija živil, čiščenje, pakiranje živil, polietilen laminiran aluminij, fenolne spojine, jabolčni ekstrakti, polipropilen, Chlorella vulgaris, klorheksidin, osebna higiena, mikrobiološka kontrola prostorov, čisti prostori, zelenjava, Staphylococcus warneri, modra svetloba, sadje, izobraževanje v živilstvu, mehanizmi odpornosti, izlivne črpalke, biofilmi, sekvenciranje RNA, mlečna kislina