Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Barbka Jeršek

Vseh ključnih besed je 161, ki se skupaj pojavijo 234 krat.
46 ključnih besed (28.57 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 119 krat (50.85 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
7x5.88%minimalna inhibitorna koncentracija
6x5.04%Escherichia coli, plesni
5x4.2%Staphylococcus aureus
4x3.36%Listeria monocytogenes, protimikrobno delovanje, biofilm
3x2.52%razkužila, adhezija bakterij, eterična olja, Listeria innocua, kvasovke
2x1.68%Pseudomonas aeruginosa, hidrolat, eterično olje, jabolka, ekstrakti, mikroalge, bakterije, protiadhezivna aktivnost, Malus domestica, živilska mikrobiologija, Streptococcus cristatus, bakterijska adhezija, Salmonella enterica, Bacillus cereus, protibakterijsko delovanje, zelena solata, protimikrobne snovi, hidrolati, razredčevanje v mikrotitrski ploščici, protibakterijska učinkovitost, zobna površina, embalažni materiali, Staphylococcus epidermidis, kvartarne amonijeve spojine, DDAC, didecildimetilamonijev klorid, med, protiadhezivna učinkovitost, kvar, higiena rok, aflatoksin B1, mikrobiološka varnost, razkuževanje, mikotoksini
1xLaurus nobilis, aw, lovor, naravno prisotne bakterije, pH-vrednost, senzorična kakovost, zdravilne rastline, umivanje rok, mikroorganizmi, papirnate brisačke, sušilnik za roke, izpiranje, kostanjev med, izotopska sestava kisika, fenolne spojine, alternativni viri beljakovin, jabolčni ekstrakti, polipropilen, polietilen laminiran aluminij, etilen vinil alkohol, rok minimalne trajnosti, mleko, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava dušika, izotopi, sir, mlečni izdelki, adhezija, Ocimum basilicum, razvoj odpornost, metilglioksal, prilagoditev bakterij, benzalkonijev klorid, minimalna baktericidna koncentracija, inokulacija, bakterije ustne votline, ustni streptokoki, mikrobiota, Lactuca sativa L., patogene bakterije, kompozit, amalgam, začimbne rastline, Penicillium griseofulvum, Lavandula hybrida, Helichrysum italicum, pakiranje živil, Artemisia annua, kemijske analize, Rosmarinus officinalis, Matricaria recutita, kontaminacija površin, Candida albicans, protiglivno delovanje, vodikov peroksid, Salvia officinalis, Origanum vulgare, hišni črički, antioksidativni potencial, adhezija na jabolku, MIC, vsebnost flavonoidov, ekstrakt jabolčnih lupin, obsevanje jabolk, mikrobiološke preiskave, kvantifikacija, cimet, osebna higiena, izobraževanje v živilstvu, SimPlate, gojišča, sadje, zelenjava, Penicillium expansum, fotodinamična inaktivacija, adhezija plesni, biofilm plesni, površine, protiadhezivno delovanje, LED-svetloba, protibakterijske lastnosti, modra svetloba, zobne površine, Chlorella vulgaris, Arthrospira platensis, čiščenje, kontaminacija živil, izlivne črpalke, mehanizmi odpornosti, biofilmi, sekvenciranje RNA, Aspergillus flavus, patogeni mikroorganizmi, mlečnokislinske bakterije, klorheksidin, varnost živil, žuželke, ličinke mokarja, liofilizacija, fermentacija, suhe salame, čisti prostori, pirini kalčki, protibakterijska aktivnost, ajdovi kalčki, rastlinski ekstrakti, dobra higienska praksa, higiena živil, žitni izdelki za zajtrk, rast plesni, mikrobiološka kontrola prostorov, Staphylococcus warneri, Lactiplantibacillus plantarum, mlečna kislina, živila