Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Neža Čadež

Vseh ključnih besed je 154, ki se skupaj pojavijo 211 krat.
27 ključnih besed (17.53 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 84 krat (39.81 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
12x14.29%Saccharomyces cerevisiae
11x13.1%kvasovke
5x5.95%mikrosateliti, pivo
4x4.76%Saccharomyces pastorianus, maltoza
3x3.57%fermentacija
2x2.38%hibridi, ječmen, alkoholna fermentacija, jabolčno vino, Saccharomyces, proso, vinske kvasovke, lactic acid bacteria, Primorski vinorodni okoliš, nekonvencionalne kvasovke, fenotipske lastnosti, vino, starterske kulture, PFGE, ajda, Hanseniaspora, pivske kvasovke, ječmenova pivina, poraba sladkorjev, adaptivna laboratorijska evolucija
1xmikrofermentacija, kinetika fermentacij, ne-Saccharomyces kvasovke, Kregervanrija fluxuum, diacetil, zaporedne fermentacije, plazmidi, signalno zaporedje, fitaza, rekombinantni proteini, cider, ekspresija genov, genome, (GTG)5x, genetska kariotipizacija, sistem HACCP, transcriptomic analysis, gene expression analysis, fenotypic analysis, hlapne fenolne spojine, flokulacija, vinarstvo, RNA sequencing, PCR-RFLP, ITS, stopnja preživetja, genome sequencing, genome analysis, krioprezervacija, Saccharomyces paradoxus, populacijska struktura, hop, propionske bakterije, mlečnokislinske bakterije, brezalkoholno pivo, Schwannyomyces polymorphus, Pichia kudriavzevii, hlapni aldehidi, vinska kvasovka, interakcije med kvasovkami, signalne molekule, Saccharomyces boulardii (nom.nud.), beer, probiotična kvasovka, Saccharomyces cerevisiae Lalvin EC-1118 (Lallemand), Dekkera bruxellensis, lignocelulozni hidrolizat, Lactobacillus brevis, genotipizacija, genetska raznolikost, aromatični profil, trta, hrast, fenotip, RFLP, Humulus lupulus, Lignoceluloza, tehnološke lastnosti, RAPD, beer spoilage, vinograd, genetska stabilnost, bioaromatizacija, Lachancea thermotolerans, proizvodnja piva, Hanseniaspora jakobsenii, inhibitorji rasti, kartezični manipulator, relativna stopnja rasti, fermentacija pivine, glukoza, sledenje sevom, tipizacijske metode, arome, selekcijski pritisk, usmerjena evolucija, mutageneza, udomačene kvasovke, divje kvasovke, spektrometrija, polimorfizem posameznih nukleotidov, barvilo nilsko rdeče, okoljski izolati, oljne kvasovke, založni lipidi, varjenje piva, katabolna represija, specifična hitrost rasti, primerjava genomov, kinetika, kloni zaporedne uporabe, sporulacija, presejalni testi, analiza PCR vmesnih regij delta, stabilnost, zaporedna uporaba biomase, genom, Ilumina, gluconic acid, lactic acid, hopped wort, water kefir, pivovarstvo, fenoli, pivina, prosena pivina, pivu podobna pijača, Saccharomyces spp., metabolizem, evolucija, unhopped wort, fermentation, živost, dinamika populacije kvasovk, Starmerella bacillaris, Hanseniaspora uvarum, Yarrowia lipolytica, Komagataella pastoris, inokulirana fermentacija, spontana fermentacija, alcohol-free beverages, low-alcohol beverages, acetic acid bacteria, Brettanomyces bruxellensis, pretočna citometrija, Brett Count, ajdova pivina