Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Neža Čadež

Vseh ključnih besed je 160, ki se skupaj pojavijo 224 krat.
28 ključnih besed (17.5 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 92 krat (41.07 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
12x13.04%Saccharomyces cerevisiae, kvasovke
5x5.43%pivo, mikrosateliti
4x4.35%maltoza, Saccharomyces pastorianus, Hanseniaspora
3x3.26%vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, fermentacija, vino
2x2.17%nekonvencionalne kvasovke, hibridi, kinetika, adaptivna laboratorijska evolucija, ječmenova pivina, fenotipske lastnosti, lactic acid bacteria, poraba sladkorjev, Saccharomyces, pivske kvasovke, ječmen, PFGE, jabolčno vino, starterske kulture, proso, ajda, Primorski vinorodni okoliš
1xzaporedne fermentacije, ekspresija genov, vinograd, Saccharomyces paradoxus, prosena pivina, hlapne fenolne spojine, signalno zaporedje, plazmidi, diacetil, fitaza, rekombinantni proteini, cider, flokulacija, krioprezervacija, stopnja preživetja, vinarstvo, sistem HACCP, ajdova pivina, genetska kariotipizacija, PCR-RFLP, trta, Kregervanrija fluxuum, kinetika fermentacij, ne-Saccharomyces kvasovke, (GTG)5x, ITS, tehnološke lastnosti, mikrofermentacija, RAPD, beer, hop, Humulus lupulus, aromatični profil, signalne molekule, Saccharomyces boulardii (nom.nud.), interakcije med kvasovkami, beer spoilage, Lactobacillus brevis, transcriptomic analysis, gene expression analysis, fenotypic analysis, RNA sequencing, genome analysis, genome, genome sequencing, Saccharomyces cerevisiae Lalvin EC-1118 (Lallemand), probiotična kvasovka, RFLP, pivina, Lignoceluloza, fenotip, genotipizacija, populacijska struktura, genetska raznolikost, lignocelulozni hidrolizat, Dekkera bruxellensis, propionske bakterije, hlapni aldehidi, vinska kvasovka, mlečnokislinske bakterije, brezalkoholno pivo, Schwannyomyces polymorphus, Pichia kudriavzevii, hrast, water kefir, kartezični manipulator, relativna stopnja rasti, inhibitorji rasti, udomačene kvasovke, divje kvasovke, specifična hitrost rasti, primerjava genomov, Hanseniaspora jakobsenii, bioaromatizacija, usmerjena evolucija, mutageneza, glukoza, fermentacija pivine, Lachancea thermotolerans, proizvodnja piva, kloni zaporedne uporabe, presejalni testi, mošt, senzorične lastnosti, oljne kvasovke, enološke lastnosti, vinogradniški sevi, fenotipski testi, divji sevi, založni lipidi, okoljski izolati, katabolna represija, sporulacija, varjenje piva, polimorfizem posameznih nukleotidov, barvilo nilsko rdeče, spektrometrija, selekcijski pritisk, arome, lactic acid, gluconic acid, zaporedna uporaba biomase, hopped wort, unhopped wort, low-alcohol beverages, fermentation, genetska stabilnost, genom, evolucija, Saccharomyces spp., metabolizem, fenoli, Ilumina, pivovarstvo, alcohol-free beverages, acetic acid bacteria, Yarrowia lipolytica, Komagataella pastoris, Hanseniaspora uvarum, stabilnost, analiza PCR vmesnih regij delta, sledenje sevom, tipizacijske metode, Starmerella bacillaris, živost, Brett Count, Brettanomyces bruxellensis, pretočna citometrija, spontana fermentacija, dinamika populacije kvasovk, inokulirana fermentacija, pivu podobna pijača