Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Maja Mikulič Petkovšek

Vseh ključnih besed je 167, ki se skupaj pojavijo 243 krat.
32 ključnih besed (19.16 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 108 krat (44.44 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
18x16.67%fenolne spojine
12x11.11%sladkorji
11x10.19%organske kisline
3x2.78%flavonoidi, fenolne snovi, vinska trta, vitamin C, ekstrakcija, kemična sestava, sadjarstvo, antocianini, sekundarni metaboliti
2x1.85%zdravilni učinki, žlahtni jagodnjak, uporaba, vitamini, minerali, Rubus fruticosus, antioksidativna aktivnost, esca, alelopatija, Vitis vinifera, hidroksicimetne kisline, askorbinska kislina, cvetovi, črni bezeg, Sambucus nigra, kisline, primarni metaboliti, Malus domestica, jablana, flavonoli
1xSorbus aucuparia, cikorna kislina, Sorbus torminalis, Sorbus domestica, ameriški slamnik, robida, Echinacea purpurea, 'Businka', čaj, 'Burka', kaftarna kislina, Sorbus, glivične bolezni, glive, črna pegavost, fragaria x ananassa, jagode, white shoulder, physiological disorder, Vrtni jagodnjak, Colletotrichum nymphaeae, razvoj bolezni, polifenoli, jerebika, skorš, alkoholni ekstrakti, različni načini priprave, okuženost plodov, fenoli, hruška, brek, terpenoidi, GLRaV, listi, jagodičje, virus, BLVT, navadni jagodnjak, bolezni lesa vinske trte, barva, geni, položaj, deli, grozd, ribezi, Amelanchier lamarckii F. G. Schroed., encimi, flavonoidna pot, kakovostni parametri, bele sorte, Vaccinium macrocarpon, Vaccinium vitis-idaea, biokemična sestava, veleplodna mahovnica, brusnica, aronija, Aronia melanocarpa, ogljikovi hidrati, green tip, UV, rak, Fragaria × ananassa, pastinak, zelena, furanokumarini, psoralen, zdravje, pigmenti, stare sorte hrušk, notranja in zunanja kakovost plodov, stare sorte, Vaccinium corymbosum, ameriška borovnica, maščobne kisline, polisaharidi, parametri kakovosti, notranji parametri kakovosti, navadna barvilnica, octovec, dresnik, invazivne tujerodne rastline, zunanji parametri kakovosti, senzorična analiza, karotenoidi, navadna kustovnica, sekundarni metabolite, flavanoli, flavanoni, pijače, jesen, skupni fenoli, pomlad, japonski dresnik, Fallopia japonica, vegetativno razmnoževanje, Lycium barbarum, cepljenje, hormonski preparati, cepljenke, siljenje, žlezava nedotika, vinogradništvo, prehrana, maline, prehrana ljudi, biorazgradljiva embalaža, mikroorganizmi, fenolne kisline, jabolko, črni ribez, tanini, primary metabolites, secondary metabolites, uneven ripening, strawberry, pektini, uporabnost, prehranske vlaknine, jabolčna kislina, način priprave, Mespilus germanica, nešplja, Ilex paraguariensis, Mate, 'Refošk', kaolin, cepljenka, cepič, glukoza, citronska kislina, fruktoza, gojenje, podlaga, razkuževanje, fruit ripening