Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Maja Mikulič Petkovšek

Vseh ključnih besed je 191, ki se skupaj pojavijo 271 krat.
33 ključnih besed (17.28 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 113 krat (41.7 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
18x15.93%fenolne spojine
12x10.62%sladkorji
11x9.73%organske kisline
4x3.54%vinska trta, fenolne snovi
3x2.65%ekstrakcija, kemična sestava, alelopatija, sekundarni metaboliti, antocianini, vitamin C, flavonoidi, sadjarstvo
2x1.77%Sambucus nigra, Malus domestica, kisline, črni bezeg, hidroksicimetne kisline, antioksidativna aktivnost, vitamini, uporaba, minerali, zdravilni učinki, Vitis vinifera, jablana, flavonoli, cvetovi, askorbinska kislina, esca, vinogradništvo, žlahtni jagodnjak, primarni metaboliti, Rubus fruticosus
1xuneven ripening, brek, primary metabolites, alkoholni ekstrakti, Sorbus, jerebika, skorš, Sorbus torminalis, črni ribez, prehrana ljudi, maline, Sorbus aucuparia, tanini, uporabnost, različni načini priprave, pektini, strawberry, fenoli, Sorbus domestica, črna pegavost, physiological disorder, Vrtni jagodnjak, jagode, glivične bolezni, fragaria x ananassa, white shoulder, Colletotrichum nymphaeae, glive, hruška, okuženost plodov, fruit ripening, green tip, razvoj bolezni, secondary metabolites, ameriški slamnik, bolezni lesa vinske trte, BLVT, virus, GLRaV, navadni jagodnjak, kakovostni parametri, rak, Fragaria × ananassa, bele sorte, listi, jagodičje, ribezi, položaj, deli, grozd, Amelanchier lamarckii F. G. Schroed., flavonoidna pot, barva, geni, encimi, UV, pastinak, cikorna kislina, polifenoli, zdravje, aronija, kaftarna kislina, Echinacea purpurea, 'Businka', robida, čaj, Aronia melanocarpa, brusnica, terpenoidi, furanokumarini, psoralen, zelena, ogljikovi hidrati, biokemična sestava, veleplodna mahovnica, Vaccinium macrocarpon, Vaccinium vitis-idaea, 'Burka', podlaga, skupni fenoli, pomlad, jesen, jabolko, pridelek, 'Rumeni muškat', 'Modra frankinja', Amalgerol Essence, pijače, sekundarni metabolite, siljenje, hormonski preparati, cepljenje, cepljenke, Fallopia japonica, flavanoli, flavanoni, japonski dresnik, Ailanthus altissima, veliki pajesen, 'Istrska Malvazija ', šipek, Rosa canina, sorta, grozdje, rodnost, rast, kakovost, šipkov namaz, sladila, cvetna monilija, fenilpropanoidi, Monilinia laxa, gnitje plodov, salicilati, primarni in sekundarni metaboliti, kemijska kakovost, salicilna kislina, vegetativno razmnoževanje, Lycium barbarum, cepljenka, cepič, razkuževanje, nešplja, Mespilus germanica, Mate, Ilex paraguariensis, način priprave, gojenje, fruktoza, pigmenti, mikroorganizmi, biorazgradljiva embalaža, fenolne kisline, prehranske vlaknine, glukoza, citronska kislina, jabolčna kislina, kaolin, 'Refošk', Vaccinium corymbosum, stare sorte hrušk, notranja in zunanja kakovost plodov, ameriška borovnica, polisaharidi, navadna kustovnica, karotenoidi, maščobne kisline, stare sorte, parametri kakovosti, navadna barvilnica, octovec, žlezava nedotika, dresnik, invazivne tujerodne rastline, notranji parametri kakovosti, zunanji parametri kakovosti, senzorična analiza, prehrana