1x | | uneven ripening, brek, primary metabolites, alkoholni ekstrakti, Sorbus, jerebika, skorš, Sorbus torminalis, črni ribez, prehrana ljudi, maline, Sorbus aucuparia, tanini, uporabnost, različni načini priprave, pektini, strawberry, fenoli, Sorbus domestica, črna pegavost, physiological disorder, Vrtni jagodnjak, jagode, glivične bolezni, fragaria x ananassa, white shoulder, Colletotrichum nymphaeae, glive, hruška, okuženost plodov, fruit ripening, green tip, razvoj bolezni, secondary metabolites, ameriški slamnik, bolezni lesa vinske trte, BLVT, virus, GLRaV, navadni jagodnjak, kakovostni parametri, rak, Fragaria × ananassa, bele sorte, listi, jagodičje, ribezi, položaj, deli, grozd, Amelanchier lamarckii F. G. Schroed., flavonoidna pot, barva, geni, encimi, UV, pastinak, cikorna kislina, polifenoli, zdravje, aronija, kaftarna kislina, Echinacea purpurea, 'Businka', robida, čaj, Aronia melanocarpa, brusnica, terpenoidi, furanokumarini, psoralen, zelena, ogljikovi hidrati, biokemična sestava, veleplodna mahovnica, Vaccinium macrocarpon, Vaccinium vitis-idaea, 'Burka', podlaga, skupni fenoli, pomlad, jesen, jabolko, pridelek, 'Rumeni muškat', 'Modra frankinja', Amalgerol Essence, pijače, sekundarni metabolite, siljenje, hormonski preparati, cepljenje, cepljenke, Fallopia japonica, flavanoli, flavanoni, japonski dresnik, Ailanthus altissima, veliki pajesen, 'Istrska Malvazija ', šipek, Rosa canina, sorta, grozdje, rodnost, rast, kakovost, šipkov namaz, sladila, cvetna monilija, fenilpropanoidi, Monilinia laxa, gnitje plodov, salicilati, primarni in sekundarni metaboliti, kemijska kakovost, salicilna kislina, vegetativno razmnoževanje, Lycium barbarum, cepljenka, cepič, razkuževanje, nešplja, Mespilus germanica, Mate, Ilex paraguariensis, način priprave, gojenje, fruktoza, pigmenti, mikroorganizmi, biorazgradljiva embalaža, fenolne kisline, prehranske vlaknine, glukoza, citronska kislina, jabolčna kislina, kaolin, 'Refošk', Vaccinium corymbosum, stare sorte hrušk, notranja in zunanja kakovost plodov, ameriška borovnica, polisaharidi, navadna kustovnica, karotenoidi, maščobne kisline, stare sorte, parametri kakovosti, navadna barvilnica, octovec, žlezava nedotika, dresnik, invazivne tujerodne rastline, notranji parametri kakovosti, zunanji parametri kakovosti, senzorična analiza, prehrana |