| 1x | | razvoj bolezni, različni načini priprave, alkoholni ekstrakti, Colletotrichum nymphaeae, hruška, glive, okuženost plodov, črna pegavost, green tip, maline, prehrana, prehrana ljudi, črni ribez, tanini, biorazgradljiva embalaža, mikroorganizmi, jabolčna kislina, prehranske vlaknine, fenolne kisline, pigmenti, pektini, uporabnost, physiological disorder, white shoulder, Vrtni jagodnjak, jagode, fragaria x ananassa, Sorbus, fruit ripening, strawberry, uneven ripening, primary metabolites, secondary metabolites, glivične bolezni, 'Businka', navadni jagodnjak, kakovostni parametri, bolezni lesa vinske trte, BLVT, virus, bele sorte, Fragaria × ananassa, zelena, pastinak, UV, rak, GLRaV, listi, ribezi, položaj, deli, grozd, Amelanchier lamarckii F. G. Schroed., flavonoidna pot, jagodičje, barva, geni, encimi, psoralen, furanokumarini, robida, citronska kislina, čaj, ameriški slamnik, Echinacea purpurea, 'Burka', Sorbus domestica, skorš, brek, Sorbus torminalis, Sorbus aucuparia, kaftarna kislina, cikorna kislina, Vaccinium vitis-idaea, biokemična sestava, ogljikovi hidrati, terpenoidi, Vaccinium macrocarpon, veleplodna mahovnica, polifenoli, zdravje, Aronia melanocarpa, brusnica, jerebika, kaolin, kemijska kakovost, salicilna kislina, salicilati, gnitje plodov, primarni in sekundarni metaboliti, sladila, šipek, Rosa canina, šipkov namaz, cvetna monilija, fenilpropanoidi, Amalgerol Essence, jabolko, skupni fenoli, pomlad, 'Modra frankinja', 'Rumeni muškat', Monilinia laxa, veliki pajesen, Ailanthus altissima, 'Istrska Malvazija ', sorta, kofein, espresso, »french press«, kafetjera, kava, rast in rodnost, rez, klorofil, biostimulanti, filter kava, turška kava, rast, kakovost, grozdje, rodnost, čas ekstrakcije, klorogenska kislina, temperatura, načini priprave, jesen, pijače, navadna barvilnica, octovec, žlezava nedotika, 'Refošk', dresnik, invazivne tujerodne rastline, notranji parametri kakovosti, zunanji parametri kakovosti, senzorična analiza, Mate, Ilex paraguariensis, podlaga, razkuževanje, gojenje, fruktoza, cepič, cepljenka, način priprave, Mespilus germanica, nešplja, parametri kakovosti, stare sorte, cepljenke, siljenje, hormonski preparati, cepljenje, Fallopia japonica, japonski dresnik, sekundarni metabolite, flavanoli, flavanoni, vegetativno razmnoževanje, Lycium barbarum, Vaccinium corymbosum, stare sorte hrušk, notranja in zunanja kakovost plodov, ameriška borovnica, polisaharidi, navadna kustovnica, karotenoidi, maščobne kisline, glukoza |