Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojca Jevšnik

Vseh ključnih besed je 135, ki se skupaj pojavijo 222 krat.
25 ključnih besed (18.52 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 112 krat (50.45 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
18x16.07%sanitarno inženirstvo
16x14.29%magistrska dela
14x12.5%varnost živil
6x5.36%znanje, higiena
4x3.57%odnos, vrtci, vedenje
3x2.68%potrošniki, higiena rok, zaposleni, čiščenje, higiena živil, bolnišnica
2x1.79%gostinstvo, umivanje rok, živila, pitna voda, zaposleni pri delu z živili, zavržki hrane, higiensko vedenje, razkuževanje rok, razkuževanje, dobra higienska praksa, nadzor
1xmikrobiološka varnost, usposabljanje zaposlenih, namenjena takojšnjemu zaužitju, neužitni del, kratke dobavne verige, lokalna hrana, predšolski otroci, gospodinjstva, odpadna hrana, neformalno izobraževanje, osnovnošolski otroci, vodikov peroksid, užitni del, ATP bioluminiscenca, ravnanje z živili, živilski obrati, deležniki v prehranski verigi, umivanje, spodbujevalna orodja, kuhinja v osnovni šoli, znanje zaposlenih pri delu z živili, povezane z zdravstvom, večkratno odporni mikroorganizmi, okužbe, kultura zagotavljanja varnosti živil, jugovzhodna Slovenija, kuhinjski dnevnik, validacija, javna naročila, dezinfekcija, načelo kratkih verig, vzgojno-izobraževalne institucije, dejavniki vpliva na vključevanje hrane, dvovedrni sistem, boks sistem, brisi, stroški, mikrobiološki pregled, vizualni pregled, strojno čiščenje, lokalno pridelana in predelana hrana, upravljanje vodovodov, varna živila, ukrepi, tveganje, HACCP, potrošnik, medicinska sestra, starostnik, IFS, ocena skladnosti vodovodov v občini Mirna, SIST EN ISO 22000:2005, kakovost živil, vedenje zaposlenih, predšolska vzgoja, osebna higiena, živilsko podjetje, spodbujanje higienskega vedenja, bolnišnične okužbe, okužbe povezane z zdravstvom, praksa, orodja spodbujanja, vzdrževanje, nosečnost, rokovanje z živili, babištvo, diplomska dela, Glo germ, živilska industrija, metode merjenja kulture varnosti hrane, prehranska dopolnila, uporaba prehranskih dopolnil, študenti, prehranski obrat, varna hrana, nutrivigilanca, spodbujanje, proizvodnja hrane, kultura varnosti hrane, ulična prehrana, varnost hrane, ulični prodajalci hrane, izbrizgano materino mleko, mlečna formula, starostniki, ravnanje, živilsko prehrambni obrati, orodje spodbujanja, zaščita živil, okužbe z živili, viški hrane, premični in/ali začasni obrati javne prehrane, spodbujevalci higienskega vedenja, ulična hrana, metoda tehtanja, dobre prakse v prehranskih verigah, akcijski načrt, bakterije, Escherichia coli, stafilokoki, delovna obleka, vrtec, oblačila, glive, patogene bakterije, anketni vprašalniki, blažilni ukrepi, prehrana, akrilamid, prikrito opazovanje