Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojca Jevšnik

Vseh ključnih besed je 144, ki se skupaj pojavijo 236 krat.
25 ključnih besed (17.36 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 117 krat (49.58 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
19x16.24%sanitarno inženirstvo
17x14.53%magistrska dela
14x11.97%varnost živil
7x5.98%higiena
6x5.13%znanje
4x3.42%vrtci, vedenje, odnos
3x2.56%bolnišnica, potrošniki, higiena živil, higiena rok, zaposleni, razkuževanje rok, čiščenje, umivanje rok
2x1.71%higiensko vedenje, pitna voda, zavržki hrane, gostinstvo, živila, nadzor, zaposleni pri delu z živili, dobra higienska praksa, razkuževanje
1xusposabljanje zaposlenih, mikrobiološka varnost, namenjena takojšnjemu zaužitju, prikrito opazovanje, predšolska vzgoja, osebna higiena, predšolski otroci, metoda tehtanja, ulična hrana, premični in/ali začasni obrati javne prehrane, spodbujevalna orodja, vodikov peroksid, jugovzhodna Slovenija, kultura zagotavljanja varnosti živil, znanje zaposlenih pri delu z živili, osnovnošolski otroci, živilski obrati, okužbe, povezane z zdravstvom, kuhinja v osnovni šoli, ATP bioluminiscenca, večkratno odporni mikroorganizmi, ravnanje z živili, umivanje, užitni del, vzgojno-izobraževalne institucije, načelo kratkih verig, javna naročila, dejavniki vpliva na vključevanje hrane, lokalno pridelana in predelana hrana, ocena skladnosti vodovodov v občini Mirna, upravljanje vodovodov, dezinfekcija, dvovedrni sistem, brisi, stroški, mikrobiološki pregled, vizualni pregled, boks sistem, strojno čiščenje, IFS, SIST EN ISO 22000:2005, validacija, potrošnik, kuhinjski dnevnik, neužitni del, gospodinjstva, odpadna hrana, HACCP, tveganje, vedenje zaposlenih, kakovost živil, starostnik, medicinska sestra, varna živila, ukrepi, neformalno izobraževanje, prehrana, proizvodnja hrane, ulična prehrana, živilsko podjetje, vzdrževanje, zaščita živil, akcijski načrt, varnost hrane, ulični prodajalci hrane, študenti, prehranska dopolnila, prehranski obrat, varna hrana, spodbujanje, spodbujevalci higienskega vedenja, starostniki, okužbe z živili, vedenjske spremembe, spremembe v higieni, spremembe v času pandemije, higienske navade, pandemija COVID-19, SARS-CoV-2, zaznavanje tveganja, navade, deležniki v prehranski verigi, dobre prakse v prehranskih verigah, kratke dobavne verige, lokalna hrana, grafični spodbujevalci, uporaba prehranskih dopolnil, nutrivigilanca, stafilokoki, glive, Escherichia coli, delovna obleka, oblačila, vrtec, patogene bakterije, akrilamid, živilsko prehrambni obrati, ravnanje, orodje spodbujanja, bakterije, blažilni ukrepi, anketni vprašalniki, mlečna formula, izbrizgano materino mleko, okužbe povezane z zdravstvom, bolnišnične okužbe, praksa, živilska industrija, kultura varnosti hrane, metode merjenja kulture varnosti hrane, spodbujanje higienskega vedenja, orodja spodbujanja, nosečnost, rokovanje z živili, babištvo, diplomska dela, Glo germ, viški hrane