Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Mojca Jevšnik

Together there are 135 keywords, that are appearing 222 times.
25 of them (18.52 % of all) appear more than once, together appearing 112 times (50.45 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
18x16.07%sanitarno inženirstvo
16x14.29%magistrska dela
14x12.5%varnost živil
6x5.36%znanje, higiena
4x3.57%odnos, vrtci, vedenje
3x2.68%potrošniki, higiena rok, zaposleni, čiščenje, higiena živil, bolnišnica
2x1.79%gostinstvo, umivanje rok, živila, pitna voda, zaposleni pri delu z živili, zavržki hrane, higiensko vedenje, razkuževanje rok, razkuževanje, dobra higienska praksa, nadzor
1xmikrobiološka varnost, usposabljanje zaposlenih, namenjena takojšnjemu zaužitju, neužitni del, kratke dobavne verige, lokalna hrana, predšolski otroci, gospodinjstva, odpadna hrana, neformalno izobraževanje, osnovnošolski otroci, vodikov peroksid, užitni del, ATP bioluminiscenca, ravnanje z živili, živilski obrati, deležniki v prehranski verigi, umivanje, spodbujevalna orodja, kuhinja v osnovni šoli, znanje zaposlenih pri delu z živili, povezane z zdravstvom, večkratno odporni mikroorganizmi, okužbe, kultura zagotavljanja varnosti živil, jugovzhodna Slovenija, kuhinjski dnevnik, validacija, javna naročila, dezinfekcija, načelo kratkih verig, vzgojno-izobraževalne institucije, dejavniki vpliva na vključevanje hrane, dvovedrni sistem, boks sistem, brisi, stroški, mikrobiološki pregled, vizualni pregled, strojno čiščenje, lokalno pridelana in predelana hrana, upravljanje vodovodov, varna živila, ukrepi, tveganje, HACCP, potrošnik, medicinska sestra, starostnik, IFS, ocena skladnosti vodovodov v občini Mirna, SIST EN ISO 22000:2005, kakovost živil, vedenje zaposlenih, predšolska vzgoja, osebna higiena, živilsko podjetje, spodbujanje higienskega vedenja, bolnišnične okužbe, okužbe povezane z zdravstvom, praksa, orodja spodbujanja, vzdrževanje, nosečnost, rokovanje z živili, babištvo, diplomska dela, Glo germ, živilska industrija, metode merjenja kulture varnosti hrane, prehranska dopolnila, uporaba prehranskih dopolnil, študenti, prehranski obrat, varna hrana, nutrivigilanca, spodbujanje, proizvodnja hrane, kultura varnosti hrane, ulična prehrana, varnost hrane, ulični prodajalci hrane, izbrizgano materino mleko, mlečna formula, starostniki, ravnanje, živilsko prehrambni obrati, orodje spodbujanja, zaščita živil, okužbe z živili, viški hrane, premični in/ali začasni obrati javne prehrane, spodbujevalci higienskega vedenja, ulična hrana, metoda tehtanja, dobre prakse v prehranskih verigah, akcijski načrt, bakterije, Escherichia coli, stafilokoki, delovna obleka, vrtec, oblačila, glive, patogene bakterije, anketni vprašalniki, blažilni ukrepi, prehrana, akrilamid, prikrito opazovanje