Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tomaž Požrl

Vseh ključnih besed je 63, ki se skupaj pojavijo 73 krat.
10 ključnih besed (15.87 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 20 krat (27.4 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
2x10%vsebnost vode, zaslajevanje, ajdov slad, jagode, izdelki iz jagod, fenolne spojine, skladiščenje, barva, fitinska kislina, ajda
1xglutation, kakovost slada, kongresna metoda, vitamin C, pakiranje živil, antioksidanti, encimska aktivnost, strukturne lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, jagodni džemi, antociani, pivo, L-askorbinska kislina, glukozinolati, perutninske pleskavice, sekljanci, funkcionalna živila, n-3 maščobne kisline, modificirana atmosfera, narezano zelje, migracija vode, kontrolirana atmosfera, mesni izdelki, dihanje, skladiščenje zelja, zelje, humektanti, policiklični aromatski ogljikovodiki, toksične snovi, pekovski izdelki, moka, vrsta moke, prekajevanje živil, sušenje živil, suha jabolka, suho sadje, začimbe, lovor, majaron, tehnološki postopek, kruh, polisaharidi, živila, škrob, farmacevtska učinkovina, voda, aditivi, antocianini, kislo testo, kaljenje, jagodni namaz, spremembe barve, vodna aktivnost