2x | 10% | vsebnost vode, zaslajevanje, ajdov slad, jagode, izdelki iz jagod, fenolne spojine, skladiščenje, barva, fitinska kislina, ajda |
1x | | glutation, kakovost slada, kongresna metoda, vitamin C, pakiranje živil, antioksidanti, encimska aktivnost, strukturne lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, jagodni džemi, antociani, pivo, L-askorbinska kislina, glukozinolati, perutninske pleskavice, sekljanci, funkcionalna živila, n-3 maščobne kisline, modificirana atmosfera, narezano zelje, migracija vode, kontrolirana atmosfera, mesni izdelki, dihanje, skladiščenje zelja, zelje, humektanti, policiklični aromatski ogljikovodiki, toksične snovi, pekovski izdelki, moka, vrsta moke, prekajevanje živil, sušenje živil, suha jabolka, suho sadje, začimbe, lovor, majaron, tehnološki postopek, kruh, polisaharidi, živila, škrob, farmacevtska učinkovina, voda, aditivi, antocianini, kislo testo, kaljenje, jagodni namaz, spremembe barve, vodna aktivnost |