Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Andrej Plestenjak

Vseh ključnih besed je 45, ki se skupaj pojavijo 64 krat.
16 ključnih besed (35.56 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 35 krat (54.69 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
3x8.57%pekovski izdelki, mlečnokislinske bakterije, kruh
2x5.71%staranje kruha, specifični volumen kruha, pekovski aditivi, aditivi, pekarstvo, pšenični kruh, aroma kruha, kvasovke, fermentacija testa, kisla testa, diacetil, hlapne spojine, sekundarni metaboliti
1xplesni, vrednost pH, trajnost svežine sredice toasta, funkcionalna živila, senzorične lastnosti, selen, Klyveromyces marxianus, funkcionalni dodatki, prehranska vrednost, cink, baker, minerali, kislinska stopnja, mineralno obogatena kvasna biomasa, sladna moka, ocetna kislina, 3-hidroksi-2-butanon, vzhajanje testa, testo, ržena kisla testa, rženi kisli kruh, pH vrednost, encimi, E471, kislo testo, monogliceridi, emulgatorji, trdota kruha, toast