Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Božidar Žlender

Vseh ključnih besed je 224, ki se skupaj pojavijo 319 krat.
38 ključnih besed (16.96 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 133 krat (41.69 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
20x15.04%senzorične lastnosti
9x6.77%kemijska sestava
8x6.02%gotove jedi
6x4.51%skladiščenje, mesni izdelki, mikrobiološka kakovost
5x3.76%tekstura, maščobne kisline
4x3.01%holesterol
3x2.26%nitritna sol, barva, ribe, viskoznost, reološke lastnosti, obstojnost gotovih jedi
2x1.5%antioksidanti, prehranska vrednost, vsebnost soli, maščobe, kunčje meso, mesne emulzije, pakiranje, energijska vrednost, Slovenija, sol, fizikalno-kemijske lastnosti, emulzije, koencim Q10, [alfa]-tokoferol, piščančje meso, omake, zgoščevanje omak, škrob, PCB, rižev škrob, starterske kulture, poliklorirani bifenili, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem
1xmodificirana atmosfera, skladiščenje omak, krompirjev škrob, zgoščevalci omak, koruzni škrob, modificirani koruzni škrob, obstojnost, delikatesne solate, solatni prelivi, ekstrakt rožmarina, oksidacija lipidov, meso, kunci, polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem, senzorična kakovost, polidisperzni sistemi, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, stabilnost emulzij, Poljska, pakiranje sendvičev, sendviči, embalažni materiali, čas skladiščenja, patogeni mikroorganizmi, CCMP, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, mesni pigmenti, vgrajevanje mesnih pigmentov, inkapsulacija, mikrodelci, koencimi, piščančja prsa, meso jelenov, meso divjih prašičev, geografsko poreklo, zgoščevalna sredstva, divjačinsko meso, divjačina, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, pšenična moka, pesticidi, spol kuncev, kunci SIKA, prehrana kuncev, voda, beljakovine, metoda po Ubhayasekeraju, oksidi holesterola, morske ribe, sladkovodne ribe, sardela, postrv, pepel, vrednost pH, EPK, DPK, DHK, ISTE, n-3 nenasičene maščobne kisline, sardine, sveže ribe, konzervirane ribe, tuna, postrvi, prehranska vlaknina, pločevinke, bograč, mleta rdeča paprika, ekstrakt rdeče paprike, sušene mesnine, piščančji paprikaš, pasterizirane gotove jedi, linije kuncev, starost kuncev, sauvignon, vinske kremne omake, sušene klobase, probiotiki, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, PVC folija, pasteriziran segedin golaž, ričet, prebiotiki, zmanjšana vsebnost maščob, preživelost Lactobacillus paracasei subsp. paracasei, segedin golaž, SIKA, chardonnay, tokoferoli, tekoča gojišča, oksidacija, obstojnost mesa, vitamin E, mesna emulzija, aroma, prašiči, krma, prašičje meso, barjene klobase, rancimat, prostoživeči brancin, Dicentrarchus labrax, sestava mesa brancinov, maščobnokislinska sestava, gojeni brancin, toksične spojine, komercialne starterske kulture, morska sol, kosmičena sol, solni cvet, manjša vsebnost soli, kuhinjska sol, čufti, prekinjena hladna veriga, zmanjševanje vsebnosti soli, paradižnikova omaka, tekstura jajčnih krem, merjenje barve, jajčne kreme, kakovost jajčnih krem, vsebnost sladkorja, vsebnost rumenjakov, testenine z mesno omako, šunka, suhe salame, slanost, tehnološka kakovost, kranjska klobasa, zmanjševanje soli, fosfati, prekajena šunka, piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem, nadomestek soli, n-3 maščobne kisline, tekstura brancinov, cvrenje v olju, repično olje, sončnično olje, namensko olje za cvrenje, rastlinska olja, modificiran koruzni škrob, živilski dodatki, askorbinska kislina, pripravljene jedi, ocvrte piščančje prsi, postanost, kontrola kakovosti, sladki muškat, slaščice, traminec, sivi pinot, vino, slovenske nacionalne jedi, fizikalno-kemijske analize, prekmurska gibanica, gastronomija, kombiniranje jedi in pijač, perutninska jetrna pašteta, paštete, toplotna obdelava, energijska gostota, senzorične analize, suhe klobase, hranilna vrednost, dnevni vnos hranil, prehrana, prehrana starostnikov, starostniki, dom za starejše občane, slovenske pokrajine, sprejemljivost živil, jedilniki, sestava jedilnikov, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, organizirana prehrana zaposlenih, prehranjevalne navade, nosečnice, prehrana nosečnic, prehranska priporočila, laški rizling