Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Božidar Žlender

Vseh ključnih besed je 224, ki se skupaj pojavijo 319 krat.
38 ključnih besed (16.96 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 133 krat (41.69 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
20x15.04%senzorične lastnosti
9x6.77%kemijska sestava
8x6.02%gotove jedi
6x4.51%skladiščenje, mikrobiološka kakovost, mesni izdelki
5x3.76%maščobne kisline, tekstura
4x3.01%holesterol
3x2.26%obstojnost gotovih jedi, viskoznost, reološke lastnosti, nitritna sol, barva, ribe
2x1.5%prehranska vrednost, pakiranje, Slovenija, piščančje meso, energijska vrednost, vsebnost soli, sol, antioksidanti, [alfa]-tokoferol, čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem, emulzije, zgoščevanje omak, PCB, poliklorirani bifenili, rižev škrob, škrob, omake, kunčje meso, starterske kulture, fizikalno-kemijske lastnosti, koencim Q10, maščobe, mesne emulzije
1xkoruzni škrob, ekstrakt rožmarina, delikatesne solate, skladiščenje omak, modificirani koruzni škrob, polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem, krompirjev škrob, obstojnost, stabilnost emulzij, modificirana atmosfera, solatni prelivi, senzorična kakovost, jogurtovi solatni prelivi, stabilizatorji, divjačinsko meso, pakiranje sendvičev, sendviči, embalažni materiali, čas skladiščenja, patogeni mikroorganizmi, CCMP, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, mesni pigmenti, sauvignon, vgrajevanje mesnih pigmentov, inkapsulacija, mikrodelci, koencimi, piščančja prsa, geografsko poreklo, meso divjih prašičev, Poljska, pesticidi, polidisperzni sistemi, meso jelenov, oksidacija lipidov, piščančja bedra, piščančja krila, krma obogatena s koencimom Q10, divjačina, zgoščevalci omak, bograč, kunci SIKA, metoda po Ubhayasekeraju, prehrana kuncev, voda, beljakovine, oksidi holesterola, postrv, prehranska vlaknina, morske ribe, sladkovodne ribe, sardela, pepel, vrednost pH, EPK, DPK, DHK, ISTE, n-3 nenasičene maščobne kisline, sardine, sveže ribe, konzervirane ribe, tuna, postrvi, pločevinke, PVC folija, piščančji paprikaš, laški rizling, mleta rdeča paprika, ekstrakt rdeče paprike, pasterizirane gotove jedi, spol kuncev, kunci, SIKA, linije kuncev, starost kuncev, sušene mesnine, sušene klobase, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, ričet, segedin golaž, probiotiki, prebiotiki, zmanjšana vsebnost maščob, preživelost Lactobacillus paracasei subsp. paracasei, meso, kontrola kakovosti, kranjska klobasa, kuhinjska sol, manjša vsebnost soli, aroma, tehnološka kakovost, slanost, prekajena šunka, nadomestek soli, fosfati, zmanjševanje soli, prašiči, krma, rancimat, morska sol, kosmičena sol, solni cvet, barjene klobase, obstojnost mesa, prašičje meso, vitamin E, tokoferoli, oksidacija, šunka, paradižnikova omaka, komercialne starterske kulture, tekoča gojišča, mesna emulzija, suhe salame, toksične spojine, toplotna obdelava, vinske kremne omake, zgoščevalna sredstva, pšenična moka, modificiran koruzni škrob, piščančji zrezek v gobovi omaki z rižem, testenine z mesno omako, merjenje barve, tekstura jajčnih krem, čufti, zmanjševanje vsebnosti soli, vsebnost rumenjakov, vsebnost sladkorja, prekinjena hladna veriga, slaščice, jajčne kreme, kakovost jajčnih krem, gojeni brancin, prostoživeči brancin, postanost, fizikalno-kemijske analize, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, namensko olje za cvrenje, sončnično olje, ocvrte piščančje prsi, rastlinska olja, cvrenje v olju, repično olje, paštete, perutninska jetrna pašteta, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, slovenske nacionalne jedi, kombiniranje jedi in pijač, živilski dodatki, askorbinska kislina, prekmurska gibanica, gastronomija, pripravljene jedi, sestava jedilnikov, prehrana starostnikov, starostniki, dom za starejše občane, dnevni vnos hranil, prehrana, tekstura brancinov, Dicentrarchus labrax, sestava mesa brancinov, maščobnokislinska sestava, n-3 maščobne kisline, hranilna vrednost, energijska gostota, prehranska priporočila, prehranjevalne navade, organizirana prehrana zaposlenih, jedilniki, prehrana nosečnic, nosečnice, senzorične analize, suhe klobase, slovenske pokrajine, sprejemljivost živil, sivi pinot