Številke

Tabela prikazuje ponavljanje ključnih besed vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Tabela zajema ključne besede, ki se pojavijo vsaj dvakrat. Iz tabele je mogoče razbrati, kako so se tematike zaključnih del mentorja spreminjale skozi čas.

Oseba: Lea Demšar

Ključna beseda20172018201920202021202220232024
senzorične lastnosti344321 1
tekstura121  3  
maščobnokislinska sestava 21111  
fizikalno-kemijske lastnosti 33     
mesni izdelki31   2  
meso11 111  
goveje meso1111    
kemijska sestava1 2 1   
barva21   1  
piščančje meso1 1 11  
aditivi2 1  1  
maščobne kisline 11  1  
toplotna obdelava111     
kakovost mesa 1 11   
proteinski karbonili  11 1  
produkti oksidacije  11 1  
prehranska vrednost 11 1   
beljakovine 11     
večkratno cvrtje   11   
zorenje mesa 1 1    
oksidacija beljakovin  11    
suho zorenje 1 1    
postrvi 11     
olja   11   
prašičje meso1 1     
cvrtje   11   
instrumentalne metode1  1    
pršut     2  
sušene salame     1 1
skladiščenje     1 1
proteoliza     2  
Kraški pršut     2