Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Številke
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (11)
Žiga Blatnik:
Analiza primerjave funkcionalnih ploščic iz suhega sadja
Noemi Pavlović:
Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke
Alenka Jurhar:
Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
Urška Luzar:
Maščobnokislinski profil gojenih postrvi
Monika Lesjak:
Priprava biskvitov s povečano vsebnostjo beljakovin
Uroš Morela:
Vpliv dodatka različnih sredstev za vezanje vode na stabilnost goveje mesne emulzije
Urška Kumer:
Priprava biskvitov z dodatkom prehranske vlaknine
Vita Kotnik:
Uporaba hidrokoloidov pri pripravi brezglutenskih biskvitov
Kaja Žerjav:
Vpliv dodatka mletih konopljinih semen na prehransko vrednost in fizikalno-kemijske lastnosti mafinov
Maja Kržin:
Priprava in vrednotenje biskvitov z različnimi nadomestki saharoze
Pina Arnšek:
Prehranske in fizikalno-kemijske lastnosti izbranega peciva z dodatkom spiruline