Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (12)

  1. Kim Stare: Ocena prehranskega vnosa in prehranskih navad vrhunskih slovenskih rokometašev v tekmovalnem obdobju
  2. Boštjan Lopert: Ocena prehranskega vnosa kalcija in vitamina D pri osteoporoznih bolnikih
  3. Kaja Perme: Prehranska kakovost neobičajnih olj na našem trgu
  4. Jelena Juretić: Vpliv študija na spremembe prehranskih navad in telesne dejavnosti pri študentih Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani
  5. Tina Thaler: Kakovost rastlinskih nadomestkov sira
  6. Kristina Jakopič: Hranilna vrednost celodnevnih obrokov v domu starejših občanov
  7. Ana Janžekovič: Zaznavanje aditivov za živila med slovenskimi potrošniki
  8. Erika Jesenko: Hranilna vrednost in senzorična sprejemljivost kosil in večerij v dijaškem domu v Ljubljani
  9. Karmen Klemenc: Vsebnost primarnih in sekundarnih produktov oksidacije ter vitamina E v prehranskih dopolnilih z omega 3 maščobnimi kislinami
  10. Patricija Klemenčič: Vpliv različnih dejavnikov na sprejemanje odločitev otrok pri izbiri in nakupu živil
  11. Sanja Nartnik: Vrednotenje prehranskega profila živil za dojenčke in malčke
  12. Nina Križnik: Preskrbljenost prebivalcev Slovenije z ustrezno zalogo hrane

Diplomska dela (8)

  1. Lara Ježovnik: Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije za živila, namenjena dojenčkom in malčkom
  2. Melita Kogovšek: Vnos prehranske vlaknine pri oskrbovancih v domu starejših občanov
  3. Meta Ferjan: Vrednotenje ocene velikosti porcij izbranih živil
  4. Jerneja Krampelj: Spremembe prehranskih navad odraslih v času pandemije covida-19
  5. Katarina Zupanc: Vrednotenje hranilne vrednosti ovsenih rastlinskih napitkov
  6. Doroteja Dolšak: Zaloga hrane v gospodinjstvu za izredne razmere
  7. Patricija Kunstek: Vrednotenje hranilne vrednosti veganskih izdelkov
  8. Lana Krajnc: Vnos prehranske vlaknine pri starejših