Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (12)
Kim Stare:
Ocena prehranskega vnosa in prehranskih navad vrhunskih slovenskih rokometašev v tekmovalnem obdobju
Boštjan Lopert:
Ocena prehranskega vnosa kalcija in vitamina D pri osteoporoznih bolnikih
Kaja Perme:
Prehranska kakovost neobičajnih olj na našem trgu
Jelena Juretić:
Vpliv študija na spremembe prehranskih navad in telesne dejavnosti pri študentih Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani
Tina Thaler:
Kakovost rastlinskih nadomestkov sira
Kristina Jakopič:
Hranilna vrednost celodnevnih obrokov v domu starejših občanov
Ana Janžekovič:
Zaznavanje aditivov za živila med slovenskimi potrošniki
Erika Jesenko:
Hranilna vrednost in senzorična sprejemljivost kosil in večerij v dijaškem domu v Ljubljani
Karmen Klemenc:
Vsebnost primarnih in sekundarnih produktov oksidacije ter vitamina E v prehranskih dopolnilih z omega 3 maščobnimi kislinami
Patricija Klemenčič:
Vpliv različnih dejavnikov na sprejemanje odločitev otrok pri izbiri in nakupu živil
Sanja Nartnik:
Vrednotenje prehranskega profila živil za dojenčke in malčke
Nina Križnik:
Preskrbljenost prebivalcev Slovenije z ustrezno zalogo hrane
Diplomska dela (8)
Lara Ježovnik:
Priporočila Svetovne zdravstvene organizacije za živila, namenjena dojenčkom in malčkom
Melita Kogovšek:
Vnos prehranske vlaknine pri oskrbovancih v domu starejših občanov
Meta Ferjan:
Vrednotenje ocene velikosti porcij izbranih živil
Jerneja Krampelj:
Spremembe prehranskih navad odraslih v času pandemije covida-19
Katarina Zupanc:
Vrednotenje hranilne vrednosti ovsenih rastlinskih napitkov
Doroteja Dolšak:
Zaloga hrane v gospodinjstvu za izredne razmere
Patricija Kunstek:
Vrednotenje hranilne vrednosti veganskih izdelkov
Lana Krajnc:
Vnos prehranske vlaknine pri starejših