Številke

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Magistrska dela (12)

  1. Ines Fartelj: Karpometrične in biokemične lastnosti paradižnika (Lycopersicon esculentum Mill.) gojenega z alternativno hidroponsko raztopino
  2. Andreja Krašovec: Ocena ekološkega odtisa in trajnosti kmetije
  3. Evgen Pulko: Vpliv dodatka EM BOKASHI STARTER na proces kompostiranja ločeno zbranih bioloških odpadkov
  4. Vid Žitko: Vpliv biooglja kot zastirke in dodatka tlem na lastnosti tal ter pridelek paprike (Capsicum annum L.) in česna (Allium sativum L.)
  5. Jernej Lončar: Terenska ocena kakovosti tal glede na intenziteto obdelave tal
  6. Neža Špenko: Učinkovitost pripravka iz mikroalg na izbrane parametre rasti in fiziološkega stanja soje (Glycine max (L.) Merr.)
  7. Maja Matjašec: Vpliv encimov Eurovix na kontroliran proces intenzivnega kompostiranja ločeno zbranih bioloških odpadkov
  8. Jure Pečnik: Vizualna ocena kakovosti tal kot praktično orodje za snovanje in uporabo trajnostnih kmetijskih ukrepov
  9. Tomaž Žižek: Formuliranje organskih gnojil iz gnojevke ali digestata
  10. Ana Schwarzmann: Biooglje za izboljšavo tal in boljši izkoristek dušika iz gnojevke v poljedelski pridelavi
  11. Blaž Kozjek: Poslovni načrt za mikro bioplinarne na kmetijah
  12. Petra Korenč: Biostimulativni učinek mikroalg – testi z belo gorjušico (Sinapsis alba L.) in kumaro (Cucumis sativus L.)

Diplomska dela (10)

  1. Tomaž Žižek: Trajnostna proizvodnja bio - oglja in varnost njegove uporabe v kmetijstvu
  2. Tine Lamovec: Ali z manj intenzivno obdelavo tal lahko učinkovito skladiščimo ogljik v tleh?
  3. Petra Korenč: Pomen načrtovanja gnojenja za rodovitnost tal
  4. Matjaž Pirnat: Pridelava voluminozne krme z mešanim posevkom jarega žita in graha z uporabo direktne setve
  5. Martina Marolt: Obtok hranil na živinorejski kmetiji na Dolenjskem
  6. Matija Lipovšek: Ohranitvena obdelava tal za povečanje sposobnosti zadrževanja vode
  7. Lara Tomažin: Razvoj prototipov organskih gnojil iz živinskih gnojil z dodatkom biooglja ali vermikulita
  8. Tadej Koltai: Vzorčenje tal v dobi preciznega kmetijstva
  9. Andraž Pacek: Ali je za kmetijo bolj primerno kompostiranje ali lakto-fermentiranje lastnega hlevskega gnoja?
  10. Gašper Furlan: Biostimulativni učinek pripravkov iz alg na pridelek in kakovost grozdja