Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Repository of the University of Ljubljana
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Numbers
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Sandra Pestar Bizjak:
Motivacijski dejavniki slovenskih potrošnikov za nakup vina v povezavi s percepcijo vinorodnih regij
MSc theses (17)
Anja Tušar:
Vpliv velikosti vzorca kruha na zaznavo slanega okusa pri potrošnikih
Irena Grilc:
Vpliv stopnje etnocentričnosti na nakupno vedenje potrošnikov za vina
Anja Pristavec:
Primerjava vsebnosti antioksidantov v zelenjavi in sadju z upoštevanjem maloprodajnih cen
Nina Završnik:
Percepcija koristnosti in škodljivosti zauživanja rib pri mladih odraslih v Sloveniji
Janja Pohorec:
Analiza odnosa staršev do pomena zdravih prehranskih navad predšolskih otrok in njihovega zadovoljstva s prehransko oskrbo v vrtcu Velenje
Blaž Rožman:
Zaznava sadnih polnil brez aditivov v palačinkah
Laura Zuzzi:
Vpliv blagovne znamke na senzorično oceno durum testenin pri slovenskih potrošnikih
Tjaša Gorjanc:
Analiza uspešnosti poslovanja gospodarskih družb v slovenskem kmetijstvu
Sabina Vrecl:
Vpliv sistema reje na percipirano kakovost in senzorično oceno piščančjega mesa pri slovenskih potrošnikih
Maja Puhek:
Vpliv porekla in z njim povezanih dejavnikov na zaznano vrednost sveže zelenjave
Andreja Simeonov:
Vpliv ekološke označbe na percipirano vrednost sadnih sokov
Zijad Bajrić:
Primerjava označevanja predpakiranih halal in konvencionalnih živil na trgovskih policah v Sloveniji in Bosni in Hercegovini
Dejan Dimitrovski:
Senzorične preference Slovencev do vin sorte chardonnay različnega porekla
Špela Vertačnik:
Analiza dejavnikov kakovosti vin v Sloveniji z uporabo podatkov iz uradnih ocenjevanj
Ana Vabič:
Odnos milenijcev do lastne pridelave in predelave hrane v urbanih okoljih
Eliza Julijana Kegl:
Vpliv prehranskega znanja in odnosa do prehrane na stanje prehranjenosti pri starejši populaciji v Sloveniji
Ema Luna Karara Geršak:
Sprejemljivost mesa piščancev, krmljenih z dodatkom ličink črne bojevniške muhe (Hermetia illucens L.), pri potrošnikih
BSc theses (1)
Irena Grnjak:
Alternativni načini reje in potrošnik