Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (19)
Ana Marija Gerbič:
Pretvorbe biogenih aminov in antioksidantov v Mohantu
Borut Kolenc:
Sposobnost fermentacije kozjega mleka ekološke in konvencionalne reje
Eva Mravljak:
Kakovost kozjega sira iz mleka ekološke in konvencionalne reje
Anja Pušnik:
Vpliv sirišča na kakovost sirov
Neža Miklavič:
Optimizacija fermentacije sladke sirotke
Ida Simončič:
Uporaba zaščitne starterske kulture za izdelavo sira iz surovega senenega mleka
Kim Bratkič:
Fortification of yogurt with fruits of Hottentot-fig (Carpobrotus edulis L.)
Tanja Janežič:
Kakovost mlečnih izdelkov malih proizvajalcev
Monika Koren:
Odpornost laktobacilov iz sirov proti tetraciklinu in eritromicinu
Karin Zorko:
Koagulacijske sposobnosti kozjega mleka iz ekološke in konvencionalne reje
Irma Čizmić:
Občutljivost stafilokokov iz kozjega mleka za antibiotike
Nina Avsec:
Identifikacija mlečnokislinskih bakterij iz naravne mikrobiote fermentiranih mlečnih izdelkov iz Slovenije in sosednjih regij
Lara Kastelec:
Tehnološki postopek izdelave ter kemijska, mikrobiološka in senzorična kakovost trniča
Alenka Sinjur:
Gojenje kefirnega zrna v sirotki in odpornost izolatov iz kefirnega zrna proti antibiotikom
Nina Kukman:
Mikrobiološka kakovost surovega mleka na slovenskem trgu
Ana Levičnik:
Ugotavljanje prisotnosti bakterij vrst S. aureus in E. coli v različnih fazah tehnološkega postopka pri izbranih mlečnih izdelkih
Mateja Županc:
Mikrobiota kefirnega zrna
Maruša Štangar:
Tehnologija izdelave liofilizirane ovčje albuminske skute ter njena uporabnost v prehrani športnikov in gastronomiji
Monika Štern:
Kemijske, senzorične in funkcionalne lastnosti kisle sirotke, fermentirane z mikroorganizmi iz kefirnih zrn
BSc theses (8)
Nina Justin:
Skuta - mlečni izdelek iz skupine svežih sirov
Tadeja Ferlan:
Bakteriocini kot alternativa za konzervanse in antibiotike
Martina Pernuš:
Metode določanja laktoze v mleku in mlečnih izdelkih
Manca Hočevar:
Mikroorganizmi v mleku in mlečnih izdelkih
Kristina Matić:
Sestavine mleka kot dodatki "clean label"
Alenka Sinjur:
Pinjenec, prezrt mlečni izdelek
Kaja Pajk:
Pomen baktofugiranja v mlekarstvu
Zala Bole:
Mlečni izdelki z višjo vsebnostjo mlečne maščobe