Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

MSc theses (19)

  1. Ana Marija Gerbič: Pretvorbe biogenih aminov in antioksidantov v Mohantu
  2. Borut Kolenc: Sposobnost fermentacije kozjega mleka ekološke in konvencionalne reje
  3. Eva Mravljak: Kakovost kozjega sira iz mleka ekološke in konvencionalne reje
  4. Anja Pušnik: Vpliv sirišča na kakovost sirov
  5. Neža Miklavič: Optimizacija fermentacije sladke sirotke
  6. Ida Simončič: Uporaba zaščitne starterske kulture za izdelavo sira iz surovega senenega mleka
  7. Kim Bratkič: Fortification of yogurt with fruits of Hottentot-fig (Carpobrotus edulis L.)
  8. Tanja Janežič: Kakovost mlečnih izdelkov malih proizvajalcev
  9. Monika Koren: Odpornost laktobacilov iz sirov proti tetraciklinu in eritromicinu
  10. Karin Zorko: Koagulacijske sposobnosti kozjega mleka iz ekološke in konvencionalne reje
  11. Irma Čizmić: Občutljivost stafilokokov iz kozjega mleka za antibiotike
  12. Nina Avsec: Identifikacija mlečnokislinskih bakterij iz naravne mikrobiote fermentiranih mlečnih izdelkov iz Slovenije in sosednjih regij
  13. Lara Kastelec: Tehnološki postopek izdelave ter kemijska, mikrobiološka in senzorična kakovost trniča
  14. Alenka Sinjur: Gojenje kefirnega zrna v sirotki in odpornost izolatov iz kefirnega zrna proti antibiotikom
  15. Nina Kukman: Mikrobiološka kakovost surovega mleka na slovenskem trgu
  16. Ana Levičnik: Ugotavljanje prisotnosti bakterij vrst S. aureus in E. coli v različnih fazah tehnološkega postopka pri izbranih mlečnih izdelkih
  17. Mateja Županc: Mikrobiota kefirnega zrna
  18. Maruša Štangar: Tehnologija izdelave liofilizirane ovčje albuminske skute ter njena uporabnost v prehrani športnikov in gastronomiji
  19. Monika Štern: Kemijske, senzorične in funkcionalne lastnosti kisle sirotke, fermentirane z mikroorganizmi iz kefirnih zrn

BSc theses (8)

  1. Nina Justin: Skuta - mlečni izdelek iz skupine svežih sirov
  2. Tadeja Ferlan: Bakteriocini kot alternativa za konzervanse in antibiotike
  3. Martina Pernuš: Metode določanja laktoze v mleku in mlečnih izdelkih
  4. Manca Hočevar: Mikroorganizmi v mleku in mlečnih izdelkih
  5. Kristina Matić: Sestavine mleka kot dodatki "clean label"
  6. Alenka Sinjur: Pinjenec, prezrt mlečni izdelek
  7. Kaja Pajk: Pomen baktofugiranja v mlekarstvu
  8. Zala Bole: Mlečni izdelki z višjo vsebnostjo mlečne maščobe