Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (2)
Katarina Debeljak:
Pomen sestave in prehranskega profila žit za zajtrk
Naja Eržen:
Validacija modelov za prehransko profiliranje na primeru izbranih mlečnih izdekov in podobnih živil rastlinskega izvora
MSc theses (1)
Simona Luskar:
Determination of spray deposit on different collectors
BSc theses (13)
Tea Morčič:
Uporaba kvasne biomase s povečanim antioksidativnim potencialom
Borut Pohar:
Primerjava spremljanja rasti kvasovk z metodo merjenja optične gostote in z metodo določanja suhe biomase
Neža Nježič:
Vsebnost vode in aktivnost vode v slovenskih medovih
Tina Štokelj:
Predelava vina v dolijih
Kristina Kavčič:
Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
Sašo Plevčak:
Postavitev metode za detekcijo fosforiliranih proteinov
Špela Adamič:
Pogostost napak v označbah na zavitkih nekaterih predpakiranih živil
Robert Hrastar:
Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju
Vid Veble:
Vpliv različnih klonov in maceracije na nekatere kemijske parametre belih vin sauvignon
Naja Eržen:
Obravnava napak v deklaracijah na zavitkih nekaterih piškotov in čipsa
Lina Burkan:
Povezava med vsebnostjo vode in aktivnostjo vode v medu
Mirjan Švagelj:
Ugotavljanje protimikrobne aktivnosti ekstrakta rožmarina (Rosmarinus officinalis L.) na bakterijah Escherichia coli
Tjaša Kovše:
Sezonska dinamika mineralnega dušika in denitrifikacija v šotnih tleh Ljubljanskega barja
Other documents (11)
Tatjana Košmerl, Milica Kač:
Kemijske analize in postopki čiščenja vina
Robert Hrastar, Milica Kač, Iztok Jože Košir:
Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju
Milica Kač:
Official vs. advanced physico-chemical analytical methods in food science
Žiga Laznik, Vlasta Cunja, Milica Kač, Stanislav Trdan:
Efficacy of three natural substances against apple aphid (Aphis pomi De Geer, Aphididae, Homoptera) under laboratory conditions
Tatjana Košmerl, Milica Kač:
Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Žiga Laznik, Iztok Jože Košir, Ludvik Rozman, Milica Kač, Stanislav Trdan:
Preliminary results of variability in mechanical-induced volatile root-emissions of different maize cultivars
Vid Veble, Mojmir Wondra, Milica Kač:
Vpliv klonov in maceracije na nekatere fizikalno-kemijske parametre belih vin sauvignon
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin:
Vaje iz splošne kemije
Helena Abramovič, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Darja Rudan Tasič, Nataša Šegatin:
Vaje iz organske kemije
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo
Helena Abramovič, Blaž Cigić, Milica Kač, Lea Pogačnik da Silva, Nataša Poklar Ulrih, Mihaela Skrt, Nataša Šegatin, Darja Rudan Tasič:
Vaje pri predmetu Kemija z biokemijo