izpis_h1_title_alt

Preparation and characterization of chicken egg white hydrolysate
Cigić, Blaž (Avtor), Zelenik-Blatnik, Marija (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://acta.chem-soc.si/51/51-1-177.pdf Novo okno
Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:biokemija, analizna kemija, analitska kemija, jajčni beljak, encimska hidroliza, proteinaze, proteini jajčnega beljaka, Flavourzyme, Alkalaza, peptidi, inhibitorji, denaturacija inhibitorjev, egg white, hydrolysate, hydrolysis, Flavourzyme, alcalase, peptides, inhibitor
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2004
Založnik:Slovensko kemijsko društvo
Št. strani:str. 177-188
Številčenje:Letn. 51, št. 1
UDK:543.06:547.96:577.112
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:25875973 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:939
Število prenosov:137
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na: Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Novo okno

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj