Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | biokemija, analizna kemija, analitska kemija, jajčni beljak, encimska hidroliza, proteinaze, proteini jajčnega beljaka, Flavourzyme, Alkalaza, peptidi, inhibitorji, denaturacija inhibitorjev, egg white, hydrolysate, hydrolysis, Flavourzyme, alcalase, peptides, inhibitor |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Založnik: | Slovensko kemijsko društvo |
---|
Leto izida: | 2004 |
---|
Št. strani: | Str. 177-188 |
---|
Številčenje: | Letn. 51, št. 1 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-61690 |
---|
UDK: | 543.06:547.96:577.112 |
---|
ISSN pri članku: | 1318-0207 |
---|
COBISS.SI-ID: | 25875973 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 2778 |
---|
Število prenosov: | 288 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|