izpis_h1_title_alt

Preparation and characterization of chicken egg white hydrolysate
ID Cigić, Blaž (Avtor), ID Zelenik-Blatnik, Marija (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://acta.chem-soc.si/51/51-1-177.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:biokemija, analizna kemija, analitska kemija, jajčni beljak, encimska hidroliza, proteinaze, proteini jajčnega beljaka, Flavourzyme, Alkalaza, peptidi, inhibitorji, denaturacija inhibitorjev, egg white, hydrolysate, hydrolysis, Flavourzyme, alcalase, peptides, inhibitor
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Slovensko kemijsko društvo
Leto izida:2004
Št. strani:Str. 177-188
Številčenje:Letn. 51, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-61690 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:543.06:547.96:577.112
ISSN pri članku:1318-0207
COBISS.SI-ID:25875973 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2784
Število prenosov:288
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta chimica slovenica
Skrajšan naslov:Acta chim. slov.
Založnik:Slovensko kemijsko društvo, =Slovenian Chemical Society
ISSN:1318-0207
COBISS.SI-ID:14086149 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj