izpis_h1_title_alt

Kakovostni parametri zorenih vin na kvasovkah : diplomsko delo, univerzitetni študij
Planinc, Anja (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Prosen, Helena (Komentor), Cigić, Blaž (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/dn_planinc_anja.pdf Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, rdeča vina, zorenje vina na drožeh, sur lies, kemijska sestava vina, fizikalno-kemijske lastnosti, antiokisidativni potencial, višji alkoholi, aromatične hlapne spojine, kromatografske metode, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Založnik:[A. Planinc]
Št. strani:XVI, 73 f., [16] f. pril.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.2:663.252.4/.6:543.61:543.9:543.544.3
COBISS.SI-ID:3927416 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:608
Število prenosov:291
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:wines, white wines, red wines, wine maturation on lees, sur lies, chemical composition of wine, physico-chemical parameters, antioxidant potential, higher alcohols, volatile aromatic compounds, chromatographic methods, sensory qualities

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj