izpis_h1_title_alt

Kakovostni parametri zorenih vin na kvasovkah : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Planinc, Anja (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Prosen, Helena (Komentor), ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,64 MB)
MD5: 32D8D807984119C5272792C664386AFD
PID: 20.500.12556/rul/a7145c0f-f5c3-406e-8857-4bd252b7f3f7

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, bela vina, rdeča vina, zorenje vina na drožeh, sur lies, kemijska sestava vina, fizikalno-kemijske lastnosti, antiokisidativni potencial, višji alkoholi, aromatične hlapne spojine, kromatografske metode, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Planinc]
Leto izida:2011
Št. strani:XVI, 73 f., [16] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1378 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:663.252.4/.6:543.61:543.9:543.544.3
COBISS.SI-ID:3927416 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1374
Število prenosov:384
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality parameters of wines matured on lees : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, white wines, red wines, wine maturation on lees, sur lies, chemical composition of wine, physico-chemical parameters, antioxidant potential, higher alcohols, volatile aromatic compounds, chromatographic methods, sensory qualities

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj