izpis_h1_title_alt

Vpliv beljakovinskih čistilnih sredstev na tartratno stabilnost vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
Hafner Urbančič, Helena (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,39 MB)
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo (m5)
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2008
Založnik:[H. Hafner Urbančič]
Št. strani:XII, 43 f.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.256:547.96(043)=163.6
COBISS.SI-ID:3441784 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:935
Število prenosov:276
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of protein fining agents on wine tartrate stability : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, tartrates, tartrate crystals, potassium hydrogen tartrate, KHT, tartrate crystallization

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj