izpis_h1_title_alt

Vpliv beljakovinskih čistilnih sredstev na tartratno stabilnost vina : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Hafner Urbančič, Helena (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Simčič, Marjan (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,39 MB)
MD5: 8FF7641A538D5861AEABC16F5B5186E6
PID: 20.500.12556/rul/ae3b97f1-0357-44b6-82ff-5b308b2fc613

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, vinski kamen, kalijev hidrogentartrat, KHT, stabilizacija vina, kristalizacija tartratov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[H. Hafner Urbančič]
Leto izida:2008
Št. strani:XII, 43 f.
PID:20.500.12556/RUL-1244 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.256:547.96(043)=163.6
COBISS.SI-ID:3441784 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1880
Število prenosov:408
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of protein fining agents on wine tartrate stability : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, tartrates, tartrate crystals, potassium hydrogen tartrate, KHT, tartrate crystallization

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj