Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tatjana Košmerl

Vseh ključnih besed je 196, ki se skupaj pojavijo 315 krat.
41 ključnih besed (20.92 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 160 krat (50.79 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
27x16.88%vino
11x6.88%senzorične lastnosti
9x5.63%alkoholna fermentacija
7x4.38%fenolne spojine, rdeče vino
6x3.75%vinske kvasovke
5x3.13%ne-Saccharomyces, tanini, fizikalno-kemijske lastnosti
4x2.5%merlot, senzorična analiza, hranila za kvasovke
3x1.88%malvazija, barva, antociani, mošt, Saccharomyces, mikrooksigenacija, refošk, antioksidativni potencial
2x1.25%Slovenija, hedonsko ocenjevanje, cabernet sauvignon, estri, alternativne metode, reducirajoči sladkorji, alkohol, rdeča vina, fizikalnokemijske lastnosti, energijska vrednost, skupne kisline, pridelava vina, flavonoidi, mlado vino, kvasovke, modra frankinja, antocianini, Saccharomyces cerevisiae, senzorično ocenjevanje, sauvignon, vinski kamen
1xteran PTP, rdeča zvrst, biskvit, hlapne žveplove spojine, temperatura fermentacije, Cabernet Sauvignon, polifenolna sestava, penina, sadne arome, vodikov sulfid, reduktivne spojine, sekundarna alkoholna fermentacija, senzorične analize, starterske kulture, metoda Hitro profiliranje, napake vina, neznačilen starikav ton, 9-točkovna hedonska lestvica, mlada bela vina, oksidativni stres, preskuševalci, priokus po svetlobi, sestava vina, prekristalizacija, kalijev hidrogentartrat, vzhajalna sredstva, metoda Označi vse, kakovost vina, kar ustreza, vonj po zamašku, pekovski izdelki, kvarljivci vina, vinorodne dežele, rose, Modra frankinja, polsuho vino, fizikalno-kemijska sestava, aromatične spojine, hitro profiliranje, acetaldehid, etil acetat, deželno vino PGO, fermentacija, zweigelt, cviček PTP, antioksidanti, DPPH, žametovka, aromatične značilnosti, UV-mutageneza, mutanti, tehnološke značilnosti, CATA-metoda, 20-točkovna Buxbaumova metoda, Folin-Ciocalteujev reagent, barbera, mikrobiološka nestabilnost, kvalitativni testi, postfermentativna maceracija, predfermentativna maceracija, starost, zorenje, maceracija, motnost, Kratošija, kislinsko ravnotežje, kemijski razkis, chardonnay, organske kisline, kislost, barva vina, kemijska analiza, molekularne metode, sorta, Severna Makedonija, gozdni med, smrekov med, lipov med, sestava, kostanjev med, cvetlični med, medica, medeno vino, med, senzorične metode, TPZ, grozdni sok, hlapne spojine, laški rizling, bistrenje, sedimentacija, CATA, zaznava, flotacija, telo vina, fenoli, teran, barvni parametri, intenziteta barve, zmanjšanje vsebnosti alkohola, katalaza, brezalkoholno vino, encim, glukoza oksidaza, dušikove spojine, YAN, hidroksicimetne kisline, kisik, trske iz hrastovega lesa, tioli, fermentacijska kinetika, nekonvencionalne vinske kvasovke, mlečnokislinske bakterije, biološki razkis, ne-Saccharomyces kvasovke, Saccharomyces kvasovke, barrique sod, beljakovinska motnost, beljakovinska stabilnost, cisterna iz nerjavnega jekla, zorilna posoda, senzorična kakovost, podnebne razmere, nizkoalkoholno vino, tartratna stabilnost, stabilizacija, lactic acid bacteria, red wine, autochthonous grape varieties, yeasts, starter cultures, wine, volatile phenols, hydroxycinnamic acids, odpadki, odpadna voda, metoda Hitrega profiliranja, 5-točkovna hedonska lestvica, 7-točkovna hedonska lestvica, Metliška črnina PTP, Belokranjec PTP, sekvenčna inokulacija, kinetika fermentacije, belokranjska zvrst, bioaktivne spojine, zdravje, zaščita, kakovost, okoljske spremembe, oksidacija, žveplov dioksid, tehnološki postopki, uživanje vina, belo vino, Vranac