Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Tatjana Košmerl

Vseh ključnih besed je 187, ki se skupaj pojavijo 298 krat.
39 ključnih besed (20.86 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 150 krat (50.34 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
27x18%vino
11x7.33%senzorične lastnosti
9x6%alkoholna fermentacija
6x4%fenolne spojine, rdeče vino, vinske kvasovke
5x3.33%ne-Saccharomyces, fizikalno-kemijske lastnosti
4x2.67%tanini, hranila za kvasovke, merlot
3x2%mošt, Saccharomyces, mikrooksigenacija, antociani, senzorična analiza, malvazija, barva
2x1.33%hedonsko ocenjevanje, alkohol, antioksidativni potencial, Slovenija, mlado vino, fizikalnokemijske lastnosti, rdeča vina, cabernet sauvignon, senzorično ocenjevanje, skupne kisline, pridelava vina, energijska vrednost, reducirajoči sladkorji, alternativne metode, vinski kamen, kvasovke, refošk, estri, Saccharomyces cerevisiae, modra frankinja, sauvignon
1xpenina, mlečnokislinske bakterije, sekundarna alkoholna fermentacija, sadne arome, senzorične analize, dušikove spojine, preskuševalci, hlapne žveplove spojine, reduktivne spojine, sorta, starost, zorenje, metoda Hitro profiliranje, polifenolna sestava, 9-točkovna hedonska lestvica, vodikov sulfid, rdeča zvrst, teran PTP, kakovost vina, starterske kulture, nekonvencionalne vinske kvasovke, vonj po zamašku, priokus po svetlobi, napake vina, neznačilen starikav ton, prekristalizacija, kalijev hidrogentartrat, temperatura fermentacije, YAN, maceracija, biskvit, vzhajalna sredstva, pekovski izdelki, mlada bela vina, postfermentativna maceracija, Modra frankinja, polsuho vino, deželno vino PGO, rose, vinorodne dežele, etil acetat, aromatične spojine, fizikalno-kemijska sestava, fermentacija, UV-mutageneza, cviček PTP, antioksidanti, DPPH, zweigelt, žametovka, mutanti, tehnološke značilnosti, aromatične značilnosti, acetaldehid, hitro profiliranje, motnost, kvarljivci vina, barva vina, kvalitativni testi, mikrobiološka nestabilnost, kar ustreza, Folin-Ciocalteujev reagent, barbera, kemijska analiza, molekularne metode, chardonnay, 20-točkovna Buxbaumova metoda, CATA-metoda, kemijski razkis, kislinsko ravnotežje, kislost, organske kisline, predfermentativna maceracija, biološki razkis, kinetika fermentacije, trske iz hrastovega lesa, flavonoidi, sekvenčna inokulacija, Saccharomyces kvasovke, hlapne spojine, laški rizling, ne-Saccharomyces kvasovke, kisik, belokranjska zvrst, 5-točkovna hedonska lestvica, 7-točkovna hedonska lestvica, bioaktivne spojine, metoda Hitrega profiliranja, hidroksicimetne kisline, Belokranjec PTP, Metliška črnina PTP, fenoli, grozdni sok, gozdni med, smrekov med, lipov med, kostanjev med, cvetlični med, medica, medeno vino, med, sestava, senzorične metode, flotacija, sedimentacija, bistrenje, zaznava, antocianini, TPZ, CATA, zdravje, tehnološki postopki, hydroxycinnamic acids, starter cultures, yeasts, volatile phenols, wine, beljakovinska stabilnost, tartratna stabilnost, stabilizacija, lactic acid bacteria, red wine, sestava vina, telo vina, oksidativni stres, Cabernet Sauvignon, Kratošija, autochthonous grape varieties, Vranac, beljakovinska motnost, barrique sod, zaščita, kakovost, tioli, oksidacija, žveplov dioksid, uživanje vina, belo vino, okoljske spremembe, odpadna voda, Severna Makedonija, zorilna posoda, cisterna iz nerjavnega jekla, podnebne razmere, fermentacijska kinetika, odpadki, senzorična kakovost, metoda Označi vse