Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Helena Abramovič

Vseh ključnih besed je 111, ki se skupaj pojavijo 155 krat.
22 ključnih besed (19.82 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 66 krat (42.58 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
9x13.64%fenolne spojine
7x10.61%antioksidativni potencial, antioksidanti
4x6.06%flavonoidi, industrijska konoplja
3x4.55%Cannabis sativa L.
2x3.03%olja, čebelji vosek, teksturne lastnosti, maščobnokislinska sestava, Camelina sativa L., cvetni prah, trdota, maščobe, navadni riček, sušenje, toplotna obdelava, skladiščenje, konopljina semena, osmukanec, flavoni, kohezivnost
1xbeljenje β-karotena, lovljenje DPPH·, oksidacija olj, antioksidativna učinkovitost, izvlečki iz kaljenih semen, kaljena semena, shranjevanje, indeks trombogenosti, indeks aterogenosti, srčno-žilne bolezni, cvetni prah osmukanec, flavanoni, sposobnost vezanja olja, oleogeli, kaljenje semen, rožmarinov izvleček, svinec, barva, barvni spekter CIE, konsistenca, kappa-karagenan, olje, konoplja, konopljino seme, antimikrobni učinki, antioksidativni učinki, kanflavini, konopljino olje, digliceridi maščobnih kislin, monogliceridi maščobnih kislin, živo srebro, arzen, težke kovine, tuna, kadmij, vakcenska kislina, oleogel emulzije, dopustni tedenski vnos težkih kovin, maksimalne dovoljene količine, analizne metode, Folin-Ciocalteu, intenzivnost zaznave, saponini, bioaktivne spojine, Asparagus officinalis L., navadni špargelj, sinapic acid, sinapine, ethyl sinapate, 4-vinylsyringol, syringaldehyde, syringic acid, naravni antioksidanti, sintetični antioksidanti, botanična pristnost, Cannabis sativa, olje industrijske konoplje, DPPH, maščobne kisline, steroli, cvrenje, toplotna obdelava olja, plinska kromatografija, določanje sterolov, propyl sinapate, butyl sinapate, motnost, stabilnost, obtežila, homogenizacija, hlapne komponente citrusne arome, živila, metilni estri maščobnih kislin, nenasičene maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, trans maščobne kisline, emulgatorji, emulzije, emulsion, lipid peroxidation, free radical scavenging, antioxidants, oil, oleoel, aromatizirane pijače, vpliv topila, flavonoli, liposomes, elaidinska kislina