Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Andreja Čanžek Majhenič

Vseh ključnih besed je 155, ki se skupaj pojavijo 204 krat.
24 ključnih besed (15.48 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 73 krat (35.78 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
6x8.22%mleko, mlečni izdelki
5x6.85%senzorične lastnosti
4x5.48%kozje mleko, ekološka reja, koze, konvencionalna reja
3x4.11%tehnološki postopki, antibiotiki, koagulacija, kemijska sestava, sir, surovo mleko
2x2.74%mlečnokislinske bakterije, sirotka, mikroorganizmi, sveži siri, kefir, kefirno zrno, mikrobiota sira, odpornost proti antibiotikom, mikrobiota, MALDI-TOF MS, fermentacija
1xmetoda razredčevanja v mikrotitrski plošči, minimalna inhibitorna koncentracija, sladki pinjenec, uporaba, sestavine mleka, aditivi, lecitin, prehranska vrednost, kisli pinjenec, fermentiran pinjenec, pinjenec, reja, kislinska koagulacija, serumski proteini, skuta, baktofugat, baktofugiranje, baktofuga, podaljšanje obstojnosti, stafilokoki, cefalotin, oksacilin, penicilin, clean label, Staphylococcus aureus, cefoksitin, hidroliza laktoze, analize mleka, sirišče, mikrobiološko sirišče, medicina, konzervansi, enterocini, živila, tekoče sirišče, sirišče v prahu, kozji sir, tehnološke lastnosti, drobnica, kakovost mleka, senzorične analize, edamec, fizikalno-kemijske analize, lakticini, pediocini, starterske kulture, Clostridium tyrobutyricum, laktaza, fermentirana sirotka, Drobnica, potrošniki, ozaveščenost potrošnikov, mikrobiološka analiza, siri, protimikrobne snovi, bakteriocini, nizin, geni za odpornost, tetraciklin, laktobacili, eritromicin, živilo, Lactobacillus paracasei, analizne metode, laktozna intoleranca, laktoza, ustreznost deklaracije, mikrobiološke analize, mali proizvajalci, kemijske analize, HPLC, MID-IR, halophyte plants, phenolics, yogurt, bioactivity, Carpobrotus edulis, encimske metode, biosenzorji, kakovost mlečnih izdelkov, občutljivost, senzorična analiza, zoreni siri, koagulaza pozitivni stafilokoki, gastronomija, športna prehrana, liofilizacija, inovativna živila, Escherichia coli, mikrobiološka kakovost, osiromašena kisla sirotka, odpornost, gojenje mikroorganizmov na petrijevih ploščah, metoda MALDI – TOF MS, dinamika rasti bakterij, mlekomati, functional foods, physicochemical properties, mikrobiološke značilnosti, senzorična kakovost, tradicionalni mlečni izdelki, suha snov, sol, maščobe, beljakovine, ovčja albuminska skuta, Lactococcus lactis, sevna sorodnost, centrifugiranje mleka, RAPD-PCR, molekularne genetske metode, identifikacija mikroorganizmov, osamitev, sušenje, kisanje mleka, patogeni mikroorganizmi, pasterizacija, jogurt, kvarljivi mikroorganizmi, tehnološko koristni mikroorganizmi, nutritional properties, bakterije, surovo maslo, smetana, tradicionalni slovenski sir, trnič, primerjava sirov, zaščitna kultura, seneno mleko, siri iz surovega senenega mleka, napihovanje sirov