Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Anja Klančnik

Vseh ključnih besed je 128, ki se skupaj pojavijo 166 krat.
21 ključnih besed (16.41 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 59 krat (35.54 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
10x16.95%Campylobacter jejuni
7x11.86%biofilm
4x6.78%adhezija
3x5.08%patogene bakterije, plesni
2x3.39%protimikrobne učinkovine, izolacija, Bacillus subtilis, bakterijske interakcije, proteini, gobe, Listeria innocua, Listeria monocytogenes, bioluminiscenca, oksidativni stres, lektini, strategije nadzora, mikrobiološka obstojnost, kruh, bukov ostrigar, vročevodni izvleček
1xstrategija nadzora, mikrobiološke lastnosti, transkriptom, senzorične lastnosti, Pleurotus ostreatus liofilizat, adhezini, Escherichia, tehnološke lastnosti, Campylobacter, Salmonella, varnost živil, izrabljena gojišča, molekularni mehanizmi, kvar, kakovost, testo, probiotične bakterije, reološke lastnosti, fizikalne lastnosti, vzhajalne lastnosti, biotehnologija, lektin kokaprin, rast, metabolna aktivnost, CNL, MpL, KKP, CnSlB, biološko aktivne snovi, TBL, kromatografske tehnike, tvorba biofilma, kvasovke, protiadhezivno delovanje, minimalna inhibitorna koncentracija, protimikrobno delovanje, Agaricales, glive, ko-adhezija, fitnes bakterij, ko-kultivacija, kampilobakterioza, piščančje meso, aktivnost bakterij, membranska integriteta, kraški šetraj, benzalkonijev klorid, mehanizem odpornosti biofilmskih celic, odpornost biofilma, izlivne črpalke, ko-inokulacija, ekstrakcija, kvantifikacija bakterij, izbitje genov, luciferaza NanoLuc, sekcija, metagenomska analiza, zunajcelični matriks, mlečnokislinske bakterije, polisaharidi, eDNA, Pseudomonas spp., Lactococcus spp., Lactobacillus spp., spektroskopija, izolacija DNA, reološke lastnosti testa, hladnovodni izvleček, Pleurotus ostreatus, funkcionalna živila, fermentacija, mikrobiološki kvar, mikroplastika, mikrobne združbe, optimizacija, školjke, Slovenija, morsko okolje, modelna abiotska površina, modelna biotska površina, gojenje, tankoplastna kromatografija, slovenske kraške jame, aktinomicete, mehanizmi delovanja, sekundarni metaboliti, protimikrobna aktivnost, NMR, izolacija polisaharidov kapsule, jedrska magnetna resonanca, kapsula, zunajcelični polisaharidi, odpornost proti antibiotikom, protimikrobne učinkovine naravnega izvora, kolagen, patogeni mikroorganizmi, fibronektin, mucin, polistiren, sevi mutantov, pritrjevanje, mlekarska industrija, CIP, Bacillus cereus, bakterije, filmotvornost, luciferaza