Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Irena Rogelj

Vseh ključnih besed je 200, ki se skupaj pojavijo 284 krat.
41 ključnih besed (20.5 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 125 krat (44.01 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
9x7.2%diplomske naloge
8x6.4%probiotiki, mleko
7x5.6%mlečni izdelki
5x4%Slovenija
4x3.2%PCR, siri, mlečnokislinske bakterije
3x2.4%bioaktivni peptidi, govedo, Lactobacillus gasseri K7, laktobacili, dojenje, kefir, maščobne kisline, mikrobiota, kefirna zrna, izolacija DNA
2x1.6%nadzor nad živili, prehranska dopolnila, okoljski dejavniki, konvencionalne metode, krmni dodatki, inhibicija angiotenzinske konvertaze, prehrana živali, Lactobacillus helveticus BGRA43, Kraški ovčji sir, prehrana, molekularne metode, Bovški ovčji sir, mikrobiota sira, jogurt, kefiran, bakteriocini, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L8, molznice, Dolenjski ovčji sir, črevesna mikrobiota, krave, humano mleko, ovce
1xLactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L12, probiotične bakterije, prireja, klasična kultivacijska tehnika, rast probiotičnih bakterij med fermentacijo, preživetje probiotičnih bakterij med skladiščenjem, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, probiotični fermentirani mlečni izdelki, aparati, varna hrana, mastitis, somatske celice, HACCP, kritične kontrolne točke, živinoreja, ustreznost, kontrolne točke, število, kontrola proizvodnje, ankete, ugotavljanje bioaktivnih peptidov, prebava, seznanjenost, potrošniki, DCC, FOSS, prehrana ljudi, proteolitični encimi, analizne metode, prisotnost probiotičnih mikroorganizmov, probiotični mlečni izdelki, prisotnost probiotičnih bakterij, ustreznost deklaracij, označevanje izdelkov, Prolife, Fermental, Linex, Probio, fermentacija na sirotkinem gojišču, dodatek zaščitnih snovi za celice, prehranska vrednost, črevesna mikrobna združba, tumorji, podgane Wistar, fermentirani mlečni izdelki, bakteriocinska aktivnost, liofolizacija brozge, skladiščenje liofilizata, preživetje Lactobacillus gasseri K7, prehranski dodatki, probiotični izdelki, določanje bioaktivnih peptidov, fiziologija prebave, encimi, ekstrakcija tekoče-tekoče, molekularno-biološke tehnike, heterologno izražanje, Lactobacillus gasseri LF221, dvopeptidni bakteriocini, gassericini, LLE, ekstrakcija na trdni fazi, sestava, CLA, sezona, paša, kraški ovčji sir, koencim Q10, SPE, HPLC, validacija metode, kmetije, Streptococcus thermophilus, alergije, imunski sistem, dojenčki, PUFA, sekvenciranje, izolacija, bakterijski izolati, mikrobiota kolostruma, bifidobakterije, LCPUFA, DHA, mlečne žleze, metagenomika, mezenterični limfni vozli, avtohtoni slovenski ovčji siri, Lactobacillus rhamnosus GG, in vivo, dedna obremenitev, porodna teža, in vitro, humani kolostrum, funkcionalna živila, DGGE, število somatskih celic, referenčna metoda, fluoro-opto-elektronska metoda, molekularne tehnike, kvasovke, koze, imunokromatografski test, mikrobne združbe, referenčna vrednost, umeritvena enačba, laboratorijske podgane, oksidacijski stres, antioksidativna aktivnost, holesterol, izobrazba, umerjanje inštrumentov, koeficient variacije, nosečnost, kemijska sestava, trdi siri, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, rast mikroorganizmov, simulirani prebavni sokovi, želodčni sok, probiotični mikroorganizmi, mikroflora, prebavni trakt, prebavila, črevesne resice, koeficient inhibicije rasti, liofilizirane bakterije, Lactobacillus, fermentirano mleko, protimikrobne snovi, Bifidobacterium, dojenčkovo blato, trans maščobne kisline, lipidi, telesna teža dojenčkov, prašiči, ACE-inhibitorna aktivnost, Paški ovčji sir, Krčki ovčji sir, Travnički ovčji sir, Livanjski ovčji sir, tradicionalni ovčji siri, relativna podobnost sevov, polnomastni siri, enterokoki, PCR-DGGE, Pirotski ovčji sir, Sjenički ovčji sir, tolminc, bovški sir, peptidi, tradicionalni siri, BIOLOG, identifikacija bakterij, fenotipske metode, genotipske metode, protimikrobna aktivnost