Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Irena Rogelj

Vseh ključnih besed je 200, ki se skupaj pojavijo 284 krat.
41 ključnih besed (20.5 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 125 krat (44.01 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
9x7.2%diplomske naloge
8x6.4%probiotiki, mleko
7x5.6%mlečni izdelki
5x4%Slovenija
4x3.2%PCR, siri, mlečnokislinske bakterije
3x2.4%govedo, bioaktivni peptidi, dojenje, Lactobacillus gasseri K7, laktobacili, izolacija DNA, maščobne kisline, kefirna zrna, kefir, mikrobiota
2x1.6%nadzor nad živili, okoljski dejavniki, konvencionalne metode, prehranska dopolnila, krmni dodatki, inhibicija angiotenzinske konvertaze, prehrana živali, Kraški ovčji sir, Bovški ovčji sir, Dolenjski ovčji sir, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L8, molekularne metode, Lactobacillus helveticus BGRA43, črevesna mikrobiota, mikrobiota sira, bakteriocini, kefiran, molznice, prehrana, krave, humano mleko, ovce, jogurt
1xLactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus L12, prireja, probiotične bakterije, Lactobacillus acidophilus, klasična kultivacijska tehnika, preživetje probiotičnih bakterij med skladiščenjem, rast probiotičnih bakterij med fermentacijo, Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus casei, probiotični fermentirani mlečni izdelki, aparati, varna hrana, mastitis, somatske celice, HACCP, kritične kontrolne točke, živinoreja, ustreznost, kontrolne točke, število, kontrola proizvodnje, ankete, ugotavljanje bioaktivnih peptidov, prebava, seznanjenost, potrošniki, DCC, FOSS, prehrana ljudi, proteolitični encimi, analizne metode, prisotnost probiotičnih mikroorganizmov, probiotični mlečni izdelki, prisotnost probiotičnih bakterij, ustreznost deklaracij, označevanje izdelkov, Prolife, prehranski dodatki, Fermental, Linex, Probio, fermentacija na sirotkinem gojišču, dodatek zaščitnih snovi za celice, prehranska vrednost, črevesna mikrobna združba, tumorji, podgane Wistar, fermentirani mlečni izdelki, bakteriocinska aktivnost, liofolizacija brozge, skladiščenje liofilizata, preživetje Lactobacillus gasseri K7, probiotični izdelki, paša, določanje bioaktivnih peptidov, fiziologija prebave, encimi, Lactobacillus, molekularno-biološke tehnike, heterologno izražanje, Lactobacillus gasseri LF221, dvopeptidni bakteriocini, gassericini, ekstrakcija tekoče-tekoče, LLE, kraški ovčji sir, sestava, CLA, sezona, koencim Q10, validacija metode, ekstrakcija na trdni fazi, SPE, HPLC, kmetije, Streptococcus thermophilus, alergije, imunski sistem, dojenčki, PUFA, sekvenciranje, izolacija, bakterijski izolati, mikrobiota kolostruma, bifidobakterije, LCPUFA, DHA, mlečne žleze, metagenomika, mezenterični limfni vozli, Lactobacillus rhamnosus GG, in vivo, dedna obremenitev, porodna teža, in vitro, humani kolostrum, funkcionalna živila, DGGE, število somatskih celic, referenčna metoda, fluoro-opto-elektronska metoda, molekularne tehnike, kvasovke, koze, imunokromatografski test, mikrobne združbe, referenčna vrednost, umeritvena enačba, laboratorijske podgane, oksidacijski stres, antioksidativna aktivnost, holesterol, izobrazba, umerjanje inštrumentov, koeficient variacije, nosečnost, avtohtoni slovenski ovčji siri, kemijska sestava, probiotični mikroorganizmi, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, rast mikroorganizmov, simulirani prebavni sokovi, mikroflora, črevesne resice, prašiči, prebavni trakt, prebavila, želodčni sok, koeficient inhibicije rasti, protimikrobne snovi, protimikrobna aktivnost, dojenčkovo blato, fermentirano mleko, telesna teža dojenčkov, liofilizirane bakterije, trans maščobne kisline, lipidi, ACE-inhibitorna aktivnost, peptidi, tradicionalni ovčji siri, Paški ovčji sir, Krčki ovčji sir, Travnički ovčji sir, relativna podobnost sevov, PCR-DGGE, trdi siri, polnomastni siri, enterokoki, Livanjski ovčji sir, Pirotski ovčji sir, tradicionalni siri, tolminc, bovški sir, BIOLOG, genotipske metode, Sjenički ovčji sir, identifikacija bakterij, fenotipske metode, Bifidobacterium