1x | | spletno orodje OPKP, prehranske smernice, 10-HDA, matični mleček, karakterizacija, načrtovanje prehrane, geografsko poreklo, prehranske navade, priporočene dnevne vrednosti, računalniški program Prodi 5.7 Expert Plus, encimsko-gravimetrična metoda, vsebnost prehranske vlaknine, prehrana otrok, predšolski otroci, kemijska analiza, dnevni vnos hranljivih snovi, HPLC, prehrana v vrtcu, energijski delež, metoda DPPH, kruh, zelenjava, živila rastlinskega izvora, barva, sadje, topna prehranska vlaknina, energijska vrednost prehranske vlaknine, določanje vsebnosti prehranske vlaknine, netopna prehranska vlaknina, kot zasuka, laktoni, vsebnost vode, botanično poreklo, pristnost matičnega mlečka, standardna sestava, električna prevodnost, vsebnost pepela, skupne kisline, proste kisline, vrednost pH, kontrola kakovosti, fotografiranje hrane, vsebnost HMF, aktivnost encima diastaze, čas segrevanja, kostanjev med, vsebnost skupnih fenolnih spojin, barva medu, jagnječje meso, meso, korelacije, akacijev med, DPPH, metin čaj, hibiskusov čaj, angleški čaj, lipov med, fizikalno-kemijske metode, FRAP, Folin-Ciocalter, flavonoidi, maščobe, maščobne kisline, čaj, zbiranje podatkov, slikovno gradivo, teža obroka, validacija slikovnega gradiva, prehransko profiliranje, podatkovne baze o sestavi živil, oglaševanje, otroci, obroki, porcioniranje živil, voda, beljakovine, holesterol, energijska vrednost, podatkovne baze, vnos živil, prehranski status, prehranske tabele, celodnevni obroki |