1x | | HMF, karotenoidi, skladiščenje soka, tehnološki postopki, embalažni materiali, pakiranje, senzorične lastnosti, antioksidativna učinkovitost, pomarančni sok, borovničev nektar, fenolne spojine, antociani, fenolne kisline, flavanoli, nega jabolčnika, steklo, kemijska sestava, barva, toplotna obdelava, jabolčnik, predelava, jabolčno vino, topna suha snov, tekstura, karton, pomaranča, PET, jajčevci, vlaknina, enološka sredstva, borovnica, določanje sterolov, steroli, plinska kromatografija, ekstrakcija na trdnem nosilcu, radič, validacija metod, Camelina sativa (L.) Crantz, ričkovo olje, tkivne kulture, mikropropagacija, celična suspenzija, elicitorji, atropin, sekundarni metaboliti, Chicorium intybus L., antioksidacijski potencial, sadni sokovi, skladiščenje, sadni nektarji, stabilnost sokov, Mandragora officinarum, stabilnost nektarjev, transpiracija, spektrofotometer, vitamini, maščobne kisline, minerali, DPPH, HPLC, aronija |