Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Terezija Golob

Vseh ključnih besed je 308, ki se skupaj pojavijo 485 krat.
80 ključnih besed (25.97 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 257 krat (52.99 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
19x7.39%med
10x3.89%kemijska sestava
8x3.11%senzorične lastnosti, slovenski med
7x2.72%električna prevodnost, vsebnost vode, energijska vrednost
6x2.33%hranilna vrednost, prehrana, specifični kot zasuka
5x1.95%beljakovine
4x1.56%fizikalno-kemijske lastnosti, laktoni, vrednost pH, celodnevni obroki, HPLC, diastazno število
3x1.17%HMF, TXRF, skupne kisline, pH, proste kisline, IRMS, fizikalnokemijske lastnosti, maščobe, ogljikovi hidrati, dnevni vnos hranil, vrste medu, prolin, potvorjen med, DPPH, kostanjev med, selen, akacijev med, lipov med
2x0.78%absorpcijski spektri, družbena prehrana, vsebnost saharoze, sladkorji, sol, korelacije, prehrana delavcev, vsebnost prostih kislin, ribji izdelki, slovensko tržišče, ribe, specifična električna prevodnost, prehranska vlaknina, vsebnost laktonov, vsebnost skupnih kislin, pristen med, vsebnost hidroksimetilfurfurala, gozdni med, aktivnost diastaze, senzorična analiza, cvetlični med, skupne beljakovine, antioksidativna učinkovitost, hitra hrana, energijski deleži, aminokisline, skupna prehranska vlaknina, hojev med, smrekov med, FRAP, barva, energijska gostota, etanol, hidridna tehnika atomske fluorescenčne spektrometrije, jedilniki v vojašnicah, prehranske tabele, kemijski elementi, Slovenska vojska, Slovenija, tradicionalne jedi, prehrana vojakov, nektar, prehranska vrednost, 13C/12C, 15N/14N
1xregionalne jedi, slanost živil, L*a*b* parametri, botanično poreklo, živila, jabolčni sok, ABA, SPE, HPLC-MS, grenivkin sok, vsebnost natrija, pomarančni sok, kronične bolezni, visok krvni tlak, sadni nektarji, sadni sokovi, fenolne kisline, dejavnik tveganja, statistična analiza podatkov, kupljena živila, predelana živila, vnos kuhinjske soli, indeks aterogenosti, vrtnine, toplotna obdelava, meso, mesni izdelki, HG AFS, slovensko poreklo, blanširanje, zemlja, proteins, proline, diastase number, rotation, correlations, krom, poljščine, maščobnokislinska sestava, burek, ananasov sok, trans maščobne kisline, fenolne spojine, sendviči, kebap, tla, vnos kroma v poljščine, kontaminacija tal s kromom, zelenjava, pica, flavonoidi, vsebnost sladkorjev, vodikov peroksid, invertazna aktivnost, prehrana otrok, barva medu, antioksidativna aktivnost, fenoli, diastazna aktivnost, invertaza, mana, organske kisline, polarimetrična metoda, encimi, diastaza, antioksidativna moč redukcije železa, računalniški program Prodi 5.7 Expert Plus, disaharidi, monosaharidi, trisaharidi, HPAEC-PAD, specifična elektrolitska prevodnost, elementi, TRRF, kemijska analiza, živo srebro, prehrambene navade, vnos živega srebra, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem, saharoza, topna prehranska vlaknina, arzen, pulpa, voda, SNIF-NMR, dnevni vnos, mikroelementi, izotopska sestava kisika, izotopska sestava ogljika, free and total acids, grenivkin nektar, potvorbe, avtentičnost sokov, izotopi, priporočene dnevne vrednosti, olje, antioksidanti, oksidacija, antioksidacijska učinkovitost, oksidacijska stabilnost, netopna prehranska vlaknina, segrevanje, skladiščenje, ekstra deviško oljčno olje, rastlinsko olje, cv."Istrska belica", cv. "Leccino", sončnično olje, jabolčni nektar, electrical conductivity, sladkorji v medu, fruktozno-glukozni sirup, ržen kruh, črn kruh, bel kruh, polbel kruh, mešan kruh, koruzni kruh, določanje prehranske vlaknine, bel kruh s sirom, validacija metod, merilna negotovost, razširjena negotovost, kruh, prehajanje elementov, pekarstvo, invertni sirup, pecilni prašek, biskviti, fosfati, spektrofotometrične metode, glukozno-fruktozni sirup, glukozni sirup, vsebnost aminokisline prolin, XRF, populacijske skupine, tople malice, vnos hranil, analizne metode, ajdov kruh, vsebnost HMF, vsebnost prolina, elementna sestava, nacionalne jedi, senzorično ocenjevanje, sirovi štruklji, kakovost medu, HILIC, hidroksimetilfurfural, proste in skupne kisline, sestava aminokislin, izotopsko razmerje, rotacija, profiliranje arome, skladiščenje medu, maščobne kisline, mešan kruh z manj soli, prepečenec z več žiti, bel prepečenec, energijski delež, pirin kruh, sladkorni sirupi, pristnost medu, skladiščenje na svetlobi, sestava ogljikovih hidratov, skladiščenje v temi, prehranjevalne navade odraslih, botanični izvor, vsebnost fosfatov, CO2, rangirni test, senzorični testi, prehranjevalne navade, prehranjevanje otrok, dnevni energijski vnos, prehranska priporočila, keksi, žvečilni gumi, čokolada, konditorski izdelki, bonboni, trdi bonboni, žele bonboni, šolska prehrana, analiza obrokov, geographical origin, natural-geographical regions, Slovenia, physico-chemical parameters, total ash, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s popolnim odbojem, [delta]13C/[delta]15N, isotope ratio, chemical elements, honeys, total reflection X-ray spectroscopy, instrumental neutron activation analysis, INAA, limonen, crodamol, hidroksitirosol, biofenoli, tirosol, rentgenska fluorescenčna spektrometrija s popolnim odbojem, restrikcijski fragmenti, kvasovke, `Istrska belica`, `Štorta`, teksturne lastnosti, rentgenska fluorescenčna spektrometrija, namizne oljke, fermentacija namiznih oljk, Olea europaea L., vzorčenje nektarja, medovite rastline, triacetin, propilenglikol, trietil citrat, tributilacetil citrat, migliol, listje, topila, validacija HPLC metode, cvetni prah, potvorbe medu, arome, tekoče arome, colour