Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Barbara Jeršek

Vseh ključnih besed je 186, ki se skupaj pojavijo 300 krat.
51 ključnih besed (27.42 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 165 krat (55 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
9x5.45%Listeria monocytogenes
7x4.24%PCR v realnem času
6x3.64%minimalna inhibitorna koncentracija, Escherichia coli, patogene bakterije
5x3.03%rastlinski ekstrakti, občutljivost PCR v realnem času, ekstrakt rožmarina, živila, specifičnost PCR v realnem času, mikrobiološke metode, protimikrobno delovanje
4x2.42%Staphylococcus aureus, Alicyclobacillus, mikroorganizmi, plesni
3x1.82%določanje bakterij, kvarljivci živil, Salmonella enterica, karnozolna kislina, inhibicija rasti, rožmarin, minimalna baktericidna koncentracija, identifikacija bakterij, bakterijski biofilmi, patogeni mikroorganizmi
2x1.21%živilska mikrobiologija, Rosmarinus officinalis L., Salmonella, epigalokatehin galat, Penicillium, razdeto meso, izolacija bakterij, molekularne tehnike, ohratoksin A, protimikrobne snovi, polistiren, Alpinia katsumadai, Campylobacter jejuni, nerjaveče jeklo, razkužila, inhibicija tvorbe biofilma, alergeni v živilih, Alicyclobacillus acidoterrestris, določanje alergenov, tvorba biofilma, izolacija DNK iz živil, delovne površine, protimikrobna aktivnost, metoda barvanja s kristal violetom, kvasovke
1xnitrit, tehnologija ovir, določanje vsebnosti nitrita, kvalitativna PCR v realnem času, Staphylococcus epidermidis, enterotoksini, HPLC, optimizacija mPCR, obogatitvena gojišča, kontaminacija živil, občutljivost mPCR, gojišče UPB, bakterijski koktajl, oreh, metode razredčevanja, odpornost bakterij, Salmonella enteritidis, klorogenska kislina, galna kislina, Juglans regia, ekstrakt žajblja, Salmonella typhimurium, mesni izdelki, mikrobiološka kakovost brezalkoholnih pijač, izvirska voda, polnilne linije, brezalkoholne pijače, čas kuhanja jajc, velikost jajc, kuhanje jajc, središčna temperatura jajc, higiena obrata, kontaminacija zraka, čas pasterizacije, decimalni redukcijski čas, vrednost D, temperatura pasterizacije, pasterizacija, kontaminacija pijač, kvar brezalkoholnih pijač, jajčni melanž, starost jajc, jajca, kvarljivci, Penicillium verrucosum, ekologija mikroorganizmov, jetrna pašteta, zaporedni PCR, surovo mleko, sterilizirano mleko, listerije, vrednost aw, vrednost pH, tvorba ohratoksina A, Listeria, preživelost salmonel, rast plesni, gojišče analog kruha, temperatura, gojišča, gojišče YES, sočasno določanje bakterij, proteomika, adhezija, Listeria monocytogens, aerobne mezofilne bakterije, mikrobiota solate, Lactuca sativa L., kvantitativno določanje, varnost živil, zelena solata, način pridelave, skladiščenje, primerjava metod, enterobakterije, skupno število mikroorganizmov, testi RIDA COUNT, klasične mikrobiološke metode, kakovost živil, pekovski izdelki, mešani sir, ovčji sir, propolis, rastlinski izvlečki, etanolni ekstrakti, optimizacija metod, detekcije živosti z reagentom XTT, Pseudomonas aeruginosa, mikrotitrska ploščica, protimikrobna učinkovitost, bakterije, sir, potvorbe sira, kravji sir, senzorične lastnosti, mleto meso, EGKG, bakterijski koktail, grozdje, mošt, PCR, bakterijska adhezija, triklosan, določanje potvorb, ovčje mleko, kravje mleko, kozje mleko, Evodia rutaecarpa, lešniki, kontaminacija sladkorja, kontaminacija vode z okusom, sočasno določanje, naravna kontaminacija, modelne raztopine, Corylus avellana, standardna metoda IFU, potvorbe mleka, mleko, identifikacija plesni, Aspergillus, mikotoksini, izolacija plesni, raznolikost plesni, grozdne sorte, vinorodni okoliš, aflatoksin B1, benzalkonijev klorid, senzorična analiza, HPLC-DAD, mlečna kislina, elektronski nos, analizne metode, klorheksidin diacetat monohidrat, sadne pijače, multipli PCR