Številke

Tabela prikazuje ponavljanje ključnih besed vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Tabela zajema ključne besede, ki se pojavijo vsaj dvakrat. Iz tabele je mogoče razbrati, kako so se tematike zaključnih del mentorja spreminjale skozi čas.

Oseba: Lea Demšar

Ključna beseda20062007200820092010201120122013201420152016
senzorične lastnosti2     451 5
mesni izdelki1     221 2
meso111  1 1 12
kemijska sestava 1   1121 1
koencim Q10  2   11   
zorenje mesa111  1     
fizikalnokemijske lastnosti      111 1
heterociklični aromatski amini 11    1 1 
maščobne kisline  2    1   
antioksidanti      12   
prašičje meso 11       1
goveje meso1    1    1
holesterol  2 1      
neproteinski dušik 11  1     
toplotna obdelava       1 11
prehrana      11  1
fizikalno-kemijske lastnosti      11  1
tekstura1     2    
krma obogatena s koencimom Q10  2        
mutagene spojine 1     1   
brezglutenska moka      2    
oksidacija lipidov       1 1 
rastlinski ekstrakti       1 1 
karcinogene spojine 1     1   
koencimi  2        
zmanjševanje soli      2    
barva1     1    
aditivi      11   
m. longissimus dorsi 11        
HPLC-MS 11        
pečenje mesa 11        
piščančje meso       1 1 
oksidi holesterola    1    1 
morska sol1     1    
koruzni škrob      2    
funkcionalna živila      11   
kreatin 1     1   
pšenična moka      2    
prehranska vrednost      1   1
maščobnokislinska sestava       1  1