Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (7)
Kaira Recko:
Določanje fizikalno-kemijskih lastnosti različnih vrst medu, sirupov in njihovih mešanic
Leja Prezelj:
Razvoj metode prekristalizacije vinskega kamna za uporabo v pekovski industriji
Nataša Žigante:
Termodinamika konformacijskih sprememb G-kvadrupleksov z zaporedjem d(G4T4G4)
Klemen Vrhovec:
Določitev toplotnih lastnosti SiliGlass tkivnih fantomov
Belmin Lisičić:
Optično zaznavanje razrasta plesni in termična analiza vzorca
Zala Sel:
Termično inducirane reakcije izbranih mono- in disaharidov z asparaginom ter analiza nastalih produktov
Alen Pungertnik:
Določanje količine zaužitih živil z optično volumetrično analizo obroka
BSc theses (15)
Nika Rejec:
Odpadni zeleni listi kulturnih rastlin kot trajnostni vir beljakovin
Tomaž Kopač:
Vpliv gretja in hlajenja na fazne prehode čokolade
Jasmina Kragelnik:
Vpliv pospešenega staranja na kristalizacijo in oksidativno stabilnost ričkovega in konopljinega olja
Tina Opravš:
Vpliv vrste sladkorja na nastanek akrilamida med toplotno obdelavo živil
Urša Lovše:
Določitev stopnje prebavljivosti proteinov v izbranem izdelku Quorn␢ in piščančjem mesu
Lara Tekavc:
Optimizacija sestave pecilnega praška s kalijevim hidrogentartratom
Nina Križnik:
Uporaba prehranskih dopolnil za povečanje koncentracije ketonskih teles
Alen Pungertnik:
Primerjava različnih rotacijskih viskozimetrov za potrebe živilske industrije
Sara Keber:
Učinkovitost ekstrakta hmelja v zaščiti kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae pred oksidativnim stresom
Veronika Igličar:
Različne oblike in formulacije vitamina D
Erik Hrovatin:
Prisotnost vitamina B12 v zelenjavi
Karmen Lukman:
Vpliv različnih olj na oksidacijsko stabilnost prepečenca
Vid Bačar:
Modeliranje in simulacija procesov v kemijskem reaktorju s programom MS Excel
Majda Hašić:
Vloga soli žolčnih kislin v prebavilih
Sanja Petek:
Vpliv uživanja kave in čaja na delovanje jeter