Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Magistrska dela (2)
Nataša Stojnić:
Higiensko-tehnična ocena delovnega procesa v gostinskih objektih
Andreja Zabukovec:
Analiza izvajanja higiene živil na področju degustacij
Druga dela (3)
Mojca Jevšnik Podlesnik, Andrej Kirbiš, Stanka Grebenc, Urška Jamnikar Ciglenečki, Andrej Ovca, Matic Kavčič:
Food safety knowledge among professional food handlers in Slovenia
Urška Henigman, Patricija Mozetič, Janja Francé, Tanja Knific, Stanka Grebenc, Jožica Dolenc, Andrej Kirbiš, Majda Biasizzo:
Okadaic acid as a major problem for the seafood safety (Mytilus galloprovincialis) and the dynamics of toxic phytoplankton in the Slovenian coastal sea (Gulf of Trieste, Adriatic Sea)
Martin Marzidovšek, Janja Francé, Vid Podpečan, Stanka Grebenc, Jožica Dolenc, Patricija Mozetič:
Explainable machine learning for predicting diarrhetic shellfish poisoning events in the Adriatic Sea using long-term monitoring data