Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Organisation
Files
Mentors
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
PhD theses (1)
Jakob Leskovec:
Učinki vitamina E in polifenolov oljk v prehrani pitovnih piščancev in rastočih prašičev
MSc theses (14)
Jure Podobnik:
Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščance
Nejc Valcl:
Učinek oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa pri rastočih prašičih
Tadeja Tomšič:
Vpliv dodatkov vitamina E, hmelja in tanina v krmo prašičev na kakovost različno soljenih pršutov
Denis Gutirea:
Vpliv sintetičnih in biogenih aminov na oksidacijo rastlinskih olj
Neda Vujasinović:
Vpliv dodatka vitaminov C in E, selena ter rastlinskih polifenolov v krmo za pitovne piščance na oksidativno stabilnost mesa
Manca Pečjak:
Vpliv dodajanja ekstrakta oljčnih listov na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
Nika Porenta:
Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancih
Manca Zaverl:
Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
Nasja Finderle:
Vpliv dodatka oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri pitovnih piščancih
Sara Pavlin:
Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancih
Karmen Klemenc:
Vsebnost primarnih in sekundarnih produktov oksidacije ter vitamina E v prehranskih dopolnilih z omega 3 maščobnimi kislinami
Ivana Dimitrovska:
Ocena prispevka izbranega sadja in zelenjave k vnosu elementov s celodnevnimi obroki v vrtcih
Jana Krajnc:
Prebavljivost železa pri laboratorijskih miših v pogojih pomanjkanja železa
Tilen Grebenc:
Sestava in oksidativna stabilnost krme za pse
BSc theses (2)
Aljaž Kavčič:
Primernost indikatorske metode za določanje navidezne izkoristljivosti hranil pri pitovnih piščancih
Katja Zadravec:
Možnosti in potenciali uporabe presežkov pekarskih izdelkov in testenin za krmo domačih živali