Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

PhD theses (1)

  1. Jakob Leskovec: Učinki vitamina E in polifenolov oljk v prehrani pitovnih piščancev in rastočih prašičev

MSc theses (13)

  1. Jure Podobnik: Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščance
  2. Nejc Valcl: Učinek oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa pri rastočih prašičih
  3. Tadeja Tomšič: Vpliv dodatkov vitamina E, hmelja in tanina v krmo prašičev na kakovost različno soljenih pršutov
  4. Denis Gutirea: Vpliv sintetičnih in biogenih aminov na oksidacijo rastlinskih olj
  5. Neda Vujasinović: Vpliv dodatka vitaminov C in E, selena ter rastlinskih polifenolov v krmo za pitovne piščance na oksidativno stabilnost mesa
  6. Manca Pečjak: Vpliv dodajanja ekstrakta oljčnih listov na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
  7. Nika Porenta: Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancih
  8. Manca Zaverl: Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
  9. Nasja Finderle: Vpliv dodatka oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri pitovnih piščancih
  10. Sara Pavlin: Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancih
  11. Karmen Klemenc: Vsebnost primarnih in sekundarnih produktov oksidacije ter vitamina E v prehranskih dopolnilih z omega 3 maščobnimi kislinami
  12. Ivana Dimitrovska: Ocena prispevka izbranega sadja in zelenjave k vnosu elementov s celodnevnimi obroki v vrtcih
  13. Jana Krajnc: Prebavljivost železa pri laboratorijskih miših v pogojih pomanjkanja železa

BSc theses (1)

  1. Aljaž Kavčič: Primernost indikatorske metode za določanje navidezne izkoristljivosti hranil pri pitovnih piščancih