Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Po članicah UL
Deleži
Največkrat
Datoteke
Letna poročila
Mentorstva
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Jakob Leskovec:
Učinki vitamina E in polifenolov oljk v prehrani pitovnih piščancev in rastočih prašičev
Magistrska dela (14)
Jure Podobnik:
Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščance
Nejc Valcl:
Učinek oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa pri rastočih prašičih
Tadeja Tomšič:
Vpliv dodatkov vitamina E, hmelja in tanina v krmo prašičev na kakovost različno soljenih pršutov
Denis Gutirea:
Vpliv sintetičnih in biogenih aminov na oksidacijo rastlinskih olj
Neda Vujasinović:
Vpliv dodatka vitaminov C in E, selena ter rastlinskih polifenolov v krmo za pitovne piščance na oksidativno stabilnost mesa
Manca Pečjak:
Vpliv dodajanja ekstrakta oljčnih listov na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
Nika Porenta:
Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancih
Manca Zaverl:
Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
Nasja Finderle:
Vpliv dodatka oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri pitovnih piščancih
Sara Pavlin:
Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancih
Karmen Klemenc:
Vsebnost primarnih in sekundarnih produktov oksidacije ter vitamina E v prehranskih dopolnilih z omega 3 maščobnimi kislinami
Ivana Dimitrovska:
Ocena prispevka izbranega sadja in zelenjave k vnosu elementov s celodnevnimi obroki v vrtcih
Jana Krajnc:
Prebavljivost železa pri laboratorijskih miših v pogojih pomanjkanja železa
Tilen Grebenc:
Sestava in oksidativna stabilnost krme za pse
Diplomska dela (2)
Aljaž Kavčič:
Primernost indikatorske metode za določanje navidezne izkoristljivosti hranil pri pitovnih piščancih
Katja Zadravec:
Možnosti in potenciali uporabe presežkov pekarskih izdelkov in testenin za krmo domačih živali