Numbers

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

MSc theses (3)

  1. Anja Gaber: Oblikovanje in evalvacija prehranskega profila brezglutenskih živil
  2. Vito Mihael Savinek: Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil
  3. Blažka Hunski: Poliedrski pristop k mešano-celoštevilskemu linearnemu programiranju in uporaba v dietetiki

Other documents (5)

  1. Barbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst: Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderlies
  2. Nina Zupanič, Maša Hribar, Hristo Hristov, Živa Lavriša, Anita Kušar, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Barbara Koroušić-Seljak, Petra Golja, Rajko Vidrih, Katja Žmitek, Igor Pravst: Dietary intake of trans fatty acids in the Slovenian population
  3. Tanja Kamin, Barbara Koroušić-Seljak, Nataša Fidler Mis: Water wins, communication matters
  4. Živa Lavriša, Hristo Hristov, Maša Hribar, Katja Žmitek, Anita Kušar, Barbara Koroušić-Seljak, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Nadan Gregorič, Katja Zaletel, Adrijana Oblak, Joško Osredkar, Igor Pravst: Dietary intake and status of vitamin B12 in Slovenian population
  5. Živa Lavriša, Hristo Hristov, Maša Hribar, Barbara Koroušić-Seljak, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Katja Zaletel, Adrijana Oblak, Joško Osredkar, Anita Kušar, Katja Žmitek, Mitja Lainščak, Igor Pravst: Dietary iron intake and biomarkers of iron status in Slovenian population