izpis_h1_title_alt

Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica'
ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor), ID Golob, Terezija (Avtor), ID Valenčič, Vasilij (Avtor), ID Bešter, Erika (Avtor), ID Butinar, Bojan (Avtor), ID Miklavčič, Ana (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite https://acta.imeko.org/index.php/acta-imeko/article/view/IMEKO-ACTA-05%20%282016%29-06/pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belica
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2016
Št. strani:Str. 22-31
Številčenje:Vol. 5, no. 1
PID:20.500.12556/RUL-84317 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:665.327.3
ISSN pri članku:2221-870X
COBISS.SI-ID:1538397380 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:17.08.2016
Število ogledov:1605
Število prenosov:440
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta IMEKO
Skrajšan naslov:Acta IMEKO
Založnik:International Measurement Confederation
ISSN:2221-870X
COBISS.SI-ID:10527572 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj