Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica'
ID
Bučar-Miklavčič, Milena
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Avtor
),
ID
Valenčič, Vasilij
(
Avtor
),
ID
Bešter, Erika
(
Avtor
),
ID
Butinar, Bojan
(
Avtor
),
ID
Miklavčič, Ana
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
https://acta.imeko.org/index.php/acta-imeko/article/view/IMEKO-ACTA-05%20%282016%29-06/pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
olive oil
,
phenolic compounds
,
sensory properties
,
Istrska belica
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2016
Št. strani:
Str. 22-31
Številčenje:
Vol. 5, no. 1
PID:
20.500.12556/RUL-84317
UDK:
665.327.3
ISSN pri članku:
2221-870X
COBISS.SI-ID:
1538397380
Datum objave v RUL:
17.08.2016
Število ogledov:
1549
Število prenosov:
438
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta IMEKO
Skrajšan naslov:
Acta IMEKO
Založnik:
International Measurement Confederation
ISSN:
2221-870X
COBISS.SI-ID:
10527572
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj