izpis_h1_title_alt

A higher proportion of PUFA in diet increases the PUFA contetnt in rabbit meat, but reduces the oxidative stability of meat
Salobir, Janez (Avtor), Levart, Alenka (Avtor), Trebušak, Tina (Avtor), Pirman, Tatjana (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.18047/poljo.21.1.sup.16 Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano (r6)
Tipologija:1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2015
Št. strani:Str. 73-77
UDK:636.92.084/.087
ISSN pri članku:1330-7142
DOI:10.18047/poljo.21.1.sup.16 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3624072 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:600
Število prenosov:122
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Gradivo je del zbornika

Naslov:Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products
COBISS.SI-ID:4823656 Povezava se odpre v novem oknu

Gradivo je del revije

Naslov:Poljoprivreda
Skrajšan naslov:Poljoprivreda
Založnik:Poljoprivredni institut, Poljoprivredni fakultet
ISSN:1330-7142
COBISS.SI-ID:59477504 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kunci, meso, prehrana živali, maščobne kisline

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj