izpis_h1_title_alt

Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera L.) varieties
ID Fernandes, Luana (Avtor), ID Rodrigues, Nuno (Avtor), ID Pereira, José Alberto (Avtor), ID Ramalhosa, Elsa (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/marec2014/04Fernandes.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grozdje, lastnosti, senzorične lastnosti, sorte, želeji
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 37-48
Številčenje:Letn. 103, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-78929 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:7930489 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1231
Število prenosov:263
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Fizikalno-kemične in senzorične lastnosti želejev narejenih iz sedmih sort grozdja (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:grozdje, žele, fizikalno kemične lastnosti, senzorične lastnosti, sorte

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj