Podrobno

Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera L.) varieties
ID Fernandes, Luana (Avtor), ID Rodrigues, Nuno (Avtor), ID Pereira, José Alberto (Avtor), ID Ramalhosa, Elsa (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/marec2014/04Fernandes.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grozdje, lastnosti, senzorične lastnosti, sorte, želeji
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:Str. 37-48
Številčenje:Letn. 103, št. 1
PID:20.500.12556/RUL-78929 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.8
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:7930489 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:30.12.2015
Število ogledov:1574
Število prenosov:272
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
FERNANDES, Luana, RODRIGUES, Nuno, PEREIRA, José Alberto in RAMALHOSA, Elsa, 2014, Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera L.) varieties. Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2014. Vol. 103, no. 1, p. 37–48. [Dostopano 13 april 2025]. Pridobljeno s: http://aas.bf.uni-lj.si/marec2014/04Fernandes.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Fizikalno-kemične in senzorične lastnosti želejev narejenih iz sedmih sort grozdja (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:grozdje, žele, fizikalno kemične lastnosti, senzorične lastnosti, sorte

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Towards a cross-sectoral view of nature-based solutions for enabling circular cities
  2. A framework for addressing circularity challenges in cities with nature-based solutions
  3. Nature-based solutions and circularity in cities
  4. Management of urban waters with nature-based solutions in circular cities
  5. Uncovering algae biomass potentials
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Rethinking place
  2. Kvantitativno spremljanje napredka h krožnemu gospodarstvu
  3. Terpenes as natural building blocks for the synthesis of hierarchically porous polymers: bio-based polyHIPEs with high surface areas

Nazaj