Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Physico-chemical and sensory characteristics of jellies made from seven grapevine (Vitis vinifera L.) varieties
ID
Fernandes, Luana
(
Avtor
),
ID
Rodrigues, Nuno
(
Avtor
),
ID
Pereira, José Alberto
(
Avtor
),
ID
Ramalhosa, Elsa
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://aas.bf.uni-lj.si/marec2014/04Fernandes.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
grozdje
,
lastnosti
,
senzorične lastnosti
,
sorte
,
želeji
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Založnik:
Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2014
Št. strani:
Str. 37-48
Številčenje:
Letn. 103, št. 1
PID:
20.500.12556/RUL-78929
UDK:
634.8
ISSN pri članku:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
7930489
Datum objave v RUL:
30.12.2015
Število ogledov:
1448
Število prenosov:
265
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:
Acta agric. Slov.
Založnik:
Biotehniška fakulteta
ISSN:
1581-9175
COBISS.SI-ID:
213840640
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Fizikalno-kemične in senzorične lastnosti želejev narejenih iz sedmih sort grozdja (Vitis vinifera L.)
Ključne besede:
grozdje
,
žele
,
fizikalno kemične lastnosti
,
senzorične lastnosti
,
sorte
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj