izpis_h1_title_alt

Vpliv kvasovk na vsebnosti glutationa in aromatičnih spojin v vinih sauvignon : doktorska disertacija
Jenko, Mojca (Avtor), Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, Čuš, Franc (Komentor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-9WDDL2QX Povezava se odpre v novem oknu
Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, sauvignon, alkoholna fermentacija, starterske kulture, kvasovke, fermentacijska kinetika, kemijska sestava, glutation, hidroksicimetne kisline, aromatične spojine, senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:Doktorsko delo/naloga (mb31)
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2013
Založnik:[M. Jenko]
Št. strani:XVI f., 166, [15] str.
Kraj:Ljubljana
UDK:663.252.4:663.221:582.282.23:543.61
COBISS.SI-ID:4298360 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:599
Število prenosov:141
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
 
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
:
Objavi na:AddThis
AddThis uporablja piškotke, za katere potrebujemo vaše privoljenje.
Uredi privoljenje...

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of yeasts on the contents of glutathione and aromatic compounds in sauvignon wines
Ključne besede:wine, sauvignon, alcoholic fermentation, starter cultures, yeasts, fermentation kinetics, chemical composition, glutathione, hidroxycinnamic acids, aromatic compounds, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj